Gün Haber

Öğretmenliği bıraktı müziğe gönül verdi

Öğretmenlik hayatına 6 yıl önce iş insanı Halil Güzel ile evlenerek veda ettikten sonra müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Fatma Güzel,  2022 yılında ses eğitimi sırasında tanıştığı Burak Tektaş ile birlikte prodüksiyon şirketi kurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Öğretmenliği bıraktı müziğe gönül verdi
Haberler / Antalya
1 Nisan 2023 Cumartesi 08:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Uzun yıllardır besteleri ve aranjeleri ile Türkiye’nin en ünlü sanatçılarına maestroluk yapan Burak Tektaş ile birlikte başarılı prodüksiyonlara imza atmaya hazırlanan Fatma Güzel, çocuk denilecek yaşta ilgi duyduğu müzik piyasasına birbiri ardına klipler çekerek hızlı bir giriş yaptı.  Geçtiğimiz aylarda kurulan FTM Prodüksiyon’un şirket ortağı Fatma Güzel’in kliplerinin büyük bir bölümü Antalya’da çekildi.

Adana , Gaziantep ve Osmaniye’de vergi dairesi müdürü olarak görev yaptıktan sonra turizm sektörüne giren Halil Güzel (solda) ile evlenen Fatma Güzel, Burak Tektaş (Sağda) ile ortak şirket kurdu. Halil-Fatma Güzel çiftinin 2 çocuğu var.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber