Gün Haber

Öğrenciler veliler dikkat: Tatil tarihleri açıklandı

2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte milyonlarca öğrenci ara tatil tarihlerini merak ediyor. MEB'in açıkladığı takvimle ilk ara tatil tarihi netleşti. Peki, bu yıl ilk ara tatil ne zaman başlıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Öğrenciler veliler dikkat: Tatil tarihleri açıklandı
Haberler / Türkiye
4 Ekim 2024 Cuma 14:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2024-2025 eğitim öğretim yılı başladı ve gözler şimdiden ara tatil tarihlerine çevrildi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından açıklanan takvime göre, ilk ve ortaöğretim öğrencilerinin dört gözle beklediği ilk ara tatil netlik kazandı. Öğrenciler, bu yıl kasım ve nisan aylarında yapılacak ara tatillerle kısa bir mola verecek.

MEB tarafından yayımlanan takvime göre, bu yılın ilk ara tatili 11-15 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Öğrenciler, 8 Kasım Cuma günü son ders zilinin çalmasıyla birlikte tatile çıkacak. Ara tatilin ardından, 18 Kasım Pazartesi günü okullarda yeniden ders başı yapılacak.

YARIYIL TATİLİ NE ZAMAN

2024-2025 eğitim yılının yarıyıl tatili, 20 Ocak 2025 Pazartesi başlayıp, 31 Ocak 2025 Cuma günü sona erecek.

İKİNCİ DÖNEM VE ARA TATİL TARİHLERİ

İkinci dönem, 3 Şubat 2025 Pazartesi günü başlayacak ve 20 Haziran 2025 Cuma günü sona erecek. Öğrenciler, ikinci ara tatil için 31 Mart-4 Nisan 2025 tarihleri arasında bir haftalık mola verecek.

(Odatv.com)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber