Gün Haber

O çirkin tweet Antalya'dan atılmış

Sosyal medya hesabından mesaj atarak Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan aşure isteyen Ankaralı hemşireyi tecavüz etmekle tehdit eden Süleyman Kaan Altınok'un Antalya'da yaşadığı ortaya çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
O çirkin tweet Antalya'dan atılmış
Haberler / Antalya
31 Ağustos 2020 Pazartesi 22:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankara Şehir Hastanesinde görevli Büşra hemşire, sosyal medya hesabı üzerinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan, bir tabak aşure isteğinde bulunmuştu.

Bu paylaşımına Yavaş’tan cevap gecikmedi. Yavaş, “Sevgili kızım Büşra” diye hitap ettiği Büşra hemşirenin nezdinde tüm Şehir Hastanesi çalışanlarına aşure yollayarak, “İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

Bir süre sonra sosyal medya hesabı üzerinden Kaan Altınok adlı bir kullanıcı Yavaş’ın tweetini alıntılayarak, kan donduran ifadeler kullandı. Şahıs paylaşımda, genç kızı tecavüz ile tehdit etti.

Şahıs paylaşımında, Bakan Koca'yı sosyal medya hesabında etiketleyip kendisinden Büşra hemşirenin işine son verilmesini istedi.

Konu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan Sağlık Bakanı Koca, “Büşra kızımızla telefonda görüştüm. Sağlık çalışanlarımızın ve tüm kadınların haklarının sonuna kadar yanında olduğumuzu herkes bilsin. Aşure bizim birlik, paylaşma ve dayanışma sembolümüzdür. Bu geleneği yaşatan herkese sonsuz teşekkürler” ifadelerine yer verdi.

Büşra Hemşireye tehditler savuran Süleyman Kaan Altınok‘un Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındığı belirtildi.

EMNİYET MESAJ GEÇTİ

EMNİYET Genel Müdürlüğü (EGM), sosyal medyada bir hemşireye hakaret ve tehditte bulunan 'SKaanaltnok1' rumuzlu hesabın yöneticisi Süleyman Kaan Altınok'un gözaltına alındığını açıkladı. 

EGM'den yapılan yazılı açıklamda, "Sosyal medyada bir hemşireye karşı hakaret ve tehditte bulunan @SKaanaltnok1 rumuzlu hesabın yöneticisi Süleyman Kaan Altınok isimli şahıs, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce gözaltına alınmış olup hakkında adli işlem başlatılmıştır." denildi. 

EGM, BIR HEMSIRAYE HAKARETTE BULUNAN KISININ, ANTALYA'DA GOZALTINA ALINDIGINI ACIKLADI. FOTO-ANKARA-DHA

 

ADLİ KONTROLLE SERBEST

Sosyal medyada Büşra hemşireyi 'tehdit' ettiği iddiasıyla Manavgat Adliyesi'nde cumhuriyet savcısına ifade veren Süleyman Kaan Altınok, ardından Sulh Ceza Mahkemesine sevk edildi. Sulh ceza hakimi tarafından da ifadesi alınan Altınok, tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Altınok hakkında yurt dışı yasağı da getirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Sinem
 1 Eylül 2020 Salı 17:25
Bu adama tecavüze yeltenmekten dava açılmalıdır. İnsanların namusu bu garip beyinli insanların oyuncağı olamaz.
 demir
 1 Eylül 2020 Salı 08:29
Nasıl bir ruh hali,nasıl bir canilik,bir insana kötülükten bahsediyor.Hızını alamıyor tecavüzden bahsediyor.Biz eskiden böyle değildik,evet farklı düşünürdük ama sosyal hayatta yan yana yaşardık.İyi veya kötü günde beraber olurduk.Bir düşünün ilk fırsatta bunun gibi düşünenler neler yapmazlar.Yakın zamanda gördük,hemen yanımızdaki devletlerde komşular birbirlerini boğazladılar,mallarını mülklerini talan ettiler,yetmedi çocuklarını kadınlarını esir ettiler, hatta pazarlarda sattılar.O nasıl bir vahşet diye seyrederken,kendi ülkemizde de bu tür düşünenlerin çıktığını görmek üzücü,herkes özellikle bu ülkenin sorumluluk makamlarında oturanlar düşünmeli,bizler ne yapıyoruz da halktan böyleleri çıkıyor diye,yoksa yarın çok geç olabilir.Söylenenlere kulak tıkanması sonucu 15 temmuz 2016 da başımız neler geldiğini hep birlikte gördük.Yıllarca hizmet hareketi denilerek sırtı sıvazlanan ve devletin bütün kuruluşlarına yerleşirlerken aldırış edilmeyen ,hatta bu konuda ikaz edenlere bin türlü iftira atılarak bedel ödetenler,sonunda ne oldu, milletin başına bombalar atılınca biz böyle bilmiyorduk dediler.Onlara göre hizmet hareketinin bir gecede FÖTÖ olduğunu anladılar.Şimdi de toplumda büyük kırılmalar var.Oy için değer mi,toplumu bu kadar germenin ne anlamı var.İlerde telafisi mümkün olmayan olayları yaşamak istemiyorsak herkesin aklını başına alması gerekir.Son 50 yılda neler yaşadığımızdan ders çıkarmamız lazım.Yoksa halimiz harap olur.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber