Gün Haber

Narin'in amcası yeniden adliyede

DİYARBAKIR’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayeti ile ilgili yürütülen soruşturmada 2 Eylül’de tutuklanan amca Salim Güran, yeniden ifadesine başvurulmak üzere adliyeye sevk edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Narin'in amcası yeniden adliyede
Haberler / Türkiye
13 Eylül 2024 Cuma 17:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan, yapılan aramalarla 8 Eylül’de cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada, otomobilinde Narin’e ait DNA izleri bulununca gözaltına alınıp 2 Eylül’de tutuklanan amcası Salim Güran, yeniden ifadesine başvurulmak üzere adliyeye sevk edildi. Amca Güran’ın adliyedeki işlemleri sürüyor. 

DİYARBAKIR, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 14 Eylül 2024 Cumartesi 07:46
Tam bir FEODAL yapı ile karşı karşıyayız.Her ifade veren bir kısmı saklıyor. Başta muhtar olmak üzere yanında su işinde çalışanlar da konuşmuyorlar. Köylü deseniz hep bu Doğu'nun töresi altında kalarak susuyorlar. Kamuoyu şunu bekliyor.Nerede,neden,nasıl,kim veya kimler tarafından öldürüldü.Bu sorulara cevap bulunmadığı sürece,dosyanın bir tarafı hep eksik kalacak.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber