Gün Haber

Muratpaşa'da ikinci devreye hazırlıklar başladı

Antalya’yı dünya kadın voleybolunun en iyi liglerinden Sultanlar Ligi’nde temsil eden Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop voleybol takımı, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı makamında ziyaret etti.
ABONE OL
Abone Ol
Muratpaşa'da ikinci devreye hazırlıklar başladı
Haberler / Antalya
3 Ocak 2024 Çarşamba 15:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Oynadığı son maçını Galatasaray ile gerçekleştiren Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop kadın voleybol takımı 1’inci devrenin ardından Başkan Uysal’a ziyarette bulundu. Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop, oynanan 13 maçtan 6’sını galibiyetle tamamlayarak ilk devreyi 19 puanla ligi 6’ıncı sırada bitirdi. Devre sonunda takım oyuncularından Marına Markova 296 sayıyla en skorer oyuncu seçilirken Derya Çayırgan ise yüzde 60 oranla en iyi pozitif manşet alan oyuncu oldu. 

Başkan Uysal, ilk devrede Antalya’yı başarıyla temsil ettikleri için teşekkür ederek, ikinci devre için de başarılar diledi. Uysal oyunculara ve teknik heyete hediyeler takdim ederek uğurladı. Sultanlar Ligi’nde yarışan takım ikinci devrenin ilk maçını 7 Ocak’ta kendi evinde Çukurova Belediyesi Spor Kulübü’yle oynayacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber