Gün Haber

Meteoroloji uyardı: Tedbirinizi alın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 11 Ekim tarihli hava durumu raporunu yayımladı. Yeni rapora göre, yarından itibaren kuvvetli sağanak yağışlar birçok bölgede etkili olacak.
ABONE OL
Abone Ol
Meteoroloji uyardı: Tedbirinizi alın
Haberler / Türkiye
11 Ekim 2024 Cuma 10:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tahminlere göre, Türkiye'nin kuzeydoğu kesimleri ile Doğu Akdeniz, özellikle İskenderun Körfezi çevresi ve Toroslar bölgesi, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar alacak. Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun doğusunda da benzer hava koşulları etkili olacak. Diğer bölgelerde ise hava parçalı ve az bulutlu geçecek.

SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE

Meteoroloji, hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmediğini ve sıcaklıkların ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini bildirdi.

RÜZGAR GÜNEYLİ YÖNLERDEN ESECEK

Rüzgarın genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Özellikle sabah saatlerinde yaşanacak pus ve sis olayları, görüş mesafesini azaltarak ulaşımı olumsuz etkileyebilir.

BÖLGELERDE HAVA NASIL OLACAK

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde pus, yer yer sis bekleniyor.

EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinin kuzeyinde pus, yer yer sis bekleniyor.

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, doğusu yer yer çok bulutlu, Adana ve Osmaniye çevreleri ile Mersin'in kuzey, Hatay'ın kıyı ve Kahramanmaraş'ın batı ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey kesimlerinde pus, yer yer sis bekleniyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus, yer yer sis bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde pus, yer yer sis bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, kuzeydoğusunun yer yer çok bulutlu, Ardahan, Kars ve Erzurum çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, batısının yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

(Odatv.com)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber