Gün Haber

Memleket Partisi MV adayları Antalya’da halkla kucaklaşıyor

Memleket Partisi’nin Antalya Milletvekili adayları, halkla kucaklaşmaya devam ediyor. STK temsilcilerini ziyaret eden, sokaklarda da vatandaşları dinleyen Memleket Partisi Milletvekili adaylarının morali yüksek.
ABONE OL
Abone Ol
Memleket Partisi MV adayları Antalya’da halkla kucaklaşıyor
Haberler / Antalya
5 Mayıs 2023 Cuma 08:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Milletvekili adına konuşan Genel Başkan Yardımcısı ve 1’nci sıra adayı Mevlüt Dudu, “Biz millet iradesinin üstünde bir güç tanımıyoruz. Bu yüzden gücümüzü milletten almak istiyoruz. Seçildikten sonra da bu bağımızı kopartmayacağız. Çünkü, siyasette güç kimden alınırsa, hizmet ona yapılır diye inanıyoruz” dedi.

Gittikleri yerlerde “Ne sağdan, ne soldan Atatürk’ün yolundan” ve “Ne cumhur, ne millet, tek yol Memleket” sloganlarını öne çıkaran Memleket Partisi Milletvekili adayları son olarak Antalya Genç İş insanları Derneğini ziyaret ettiler. Başkan Osman Sert’den kent ekonomisi hakkında bilgi aldılar.

"SİYASETİ MİLLETİMİZ İÇİN YAPACAĞIZ"

Antalya’nın da en büyük sorununun işsizlik ve mülteciler olduğunu belirten 1’nci sıra Milletvekili adayı Mevlüt Dudu, “Parti programımızda, ekonomi, işsizlik ve mülteciler konusu birinci önceliğimiz. Göreve gelir gelmez ülke ekonomisinin düzelmesi için var gücümüzle çalışacağız. Tarım ve turizme öncelikli olarak el atacağız. Gençlerimizin ucuz ve kaliteli beslenmelerinin önünü açarken onlara iş imkanları sağlayacağız. Hızlı bir şekilde yasal zeminleri hazırlayarak mültecileri ülkelerine göndereceğiz. Ülkemizi daha yaşanabilir hale getireceğiz. Çünkü biz siyaset sahnesinde milletimiz için varız. Millet iradesinin üstünde bir güç tanımıyoruz. Bu yüzden gücümüzü milletten almak istiyoruz. Seçildikten sonra da bu bağımızı kopartmayacağız. Çünkü, siyasette güç kimden alınırsa, hizmet ona yapılır diye inanıyoruz

ANTALYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Antalya’nın cadde ve sokaklarını adım adım gezen Memleket Partisinin Milletvekili adayları şu isimlerden oluşuyor;

Mevlüt Dudu, Mustafa Kavasoğlu, Hasan Yalçın, Turgut Okur, Emre Ergin, Serdar Güzel, Tayfun Aydoğmuş, Şefika Aygüneş, Dilek Diker, Hasan Buğra Meyvecioğlu, Emine Kandil, Mustafa Haydar Demirok, Bahri Kendir, Mısra Denli, Selami Özbardakçı, Mustafa Demir ve Murat Demircan.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber