Gün Haber

Mehmet Hacıarifoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne başkan aday adayı oldu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in kendisine rakip görüp hakkında kitap yazarak sitemde bulunduğu, CHP Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Hacıarifoğlu, büyükşehire aday adayı oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Mehmet Hacıarifoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne başkan aday adayı oldu
Haberler / Antalya
4 Aralık 2023 Pazartesi 16:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya Büyükşehir aday adaylığı için ilk resmi başvuruyu yapan Hacıarifoğlu, başvuru dilekçesini CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı’ya teslim etti.

Tüm partililere mesaj atan Hacıarifoğlu, " Toplumcu belediyecilik ile Antalya için üretken ve mutlu bir kent hedefimle Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na talibim" diye yazdı.

Muhittin Böcek’in uzun süren kovid hastalığı döneminde yerine başkan vekili olarak bakan Hacıarifoğlu, bu süreçte Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer’in yetkilerini elinden almıştı.

Evinde dinlenmesi koşuluyla hastaneden taburcu edilen Böcek, apar topar belediyeye gelerek Mehmet Hacıarifoğlu’nun vekaletine son vermişti.

1961 yılında dünyaya gelen 3 çocuk babası Hacıarifoğlu, DYP’de başladığı siyasi hayatına 2014 yılından bu yana CHP’de devam ediyor.

ANSİAD başkanlığı da yapan Mehmet Hacıarifoğlu, 9 yıldır CHP’den Konyaaltı ve Muratpaşa meclis üyeliğine seçiliyor. Büyükşehir meclis üyesi olarak değişik dönemlerde imar komisyonunda görev alan Hacıarifoğlu, ANSİAD’ın verdiği yılın iş adamı, yılın iş insanı ödüllerinin de sahibi…

İlk, orta ve lise öğrenimini Antalya’da tamamlayan Hacıarifoğlu, İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu...

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 5 Aralık 2023 Salı 09:44
Eeee,gelinen noktada kimi aday yaparsanız yapın fark etmeyecek.İyi Parti ayrı aday çıkardığında,birde Hedep de Büyükşehirlerde aday çıkardığında CHP'nin kayıp edeceği illerin başında Antalya gelecek gibi görünüyor. Bu saat'den sonra Konyaaltı plajında kumda oynasalar daha iyi olur.Nasıl olsa bir yerlerine çöp batmaz.Sırf koltuk hırsı yüzünden başta İmamoğlu olmak üzere CHP deki kumpasçı ekibi de ekleyin tablo ortaya çıkıyor.Anlaşılan 11 Büyükşehir aşağılara doğru inecek,bu da gösteriyor ki CHP seçimden sonra olağanüstü kongreye hazır olsun.Ne demişler Kumpasla,hancerle gelenler,bir gün hançerle giderler.
 alim şadan
 4 Aralık 2023 Pazartesi 22:21
Hayırlı olsun, Mehmet hacı arif oğluna başarılar dilerim.
 asoat
 4 Aralık 2023 Pazartesi 20:52
chp istediği adayı koyabilir. iyi parti adayı sayın böcektir.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber