Gün Haber

Mehmet Ali Dim'in 'Manavgat' kabusu

Antalya’da 28. dönem milletvekili aday listeleri tartışması devam ediyor. En büyük tepki ise Alanya cenahından geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Mehmet Ali Dim'in 'Manavgat' kabusu
Haberler / Antalya
11 Nisan 2023 Salı 16:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı ve DİM Medya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, siyasi partilerin Antalya listelerine tepki gösterdi. Dim, paylaşımında "14 Mayıs sonrası Manavgat’ın 5 milletvekili ile temsil edileceği bir Meclis düşününce kabus görüyorum. Manavgat’ı il yapar, Alanya’yı da Manavgat’a bağlarlarsa hiç şaşırmam" ifadelerini kullandı.

Bu mesaj çok tepki gördü ve ‘Kendi küresel ama kafası yerel’ yorumları yapıldı.

Mehmet Ali Dim’e kimi, “Manavgat Yunanistan’a mı bağlı” diye sorarken, kimileri de, “20 yıldır il yapmayanları sorgulayalım” mesajları ile tepkilerini dile getirdi.

Bir başka hesap sahibi ise Alanya’nın Konya’ya bağlanmasını istedi. Bir Alanyalının tweeti ise düşündürdü; “Kocaman bir mahalle olduk. Keşke ilçe olarak kalsaydık”…

Mehmet Ali Dim’in bu yazısı üzerinden Alanyalı olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu eleştiren tweetler çoğunluktaydı.

Alanya ile Manavgat arasında yıllardır il olma çekişmesi sürerken, Mehmet Ali Dim’in tweeti bu ezeli rekabetin sürdüğünü gösterdi.

Manavgatlılar ise bu tweete, “Aman provokasyona gelmeyelim” uyarısı yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Hüseyin Avni Gelendost
 12 Nisan 2023 Çarşamba 11:46
Uykularının kaçıyor olmasına çok üzüldüm Mehmet Ali kardeşim,bırakın artık Alanya-Manavgat kavgasını bir kenara...İl olma sevdasını da yıllardır dile getiren sensin.. Manavgatlı durduk yerde heveslenme vardır bir bildiği... her gördüğün rüyayı da lütfen gerçek sanma...Siyasi anlamda nifak tohumları serpme yerine Alanya kaç milletvekili daha fazla çıkarır onun hesabını yap...Biz Manavgat olarak beşin üzerine nasıl çıkarız hesabındayız..Kendine iyi bak moralini bozma kardeşim.. Manavgatın sana selamları var..
 TANJU
 12 Nisan 2023 Çarşamba 08:31
Sanki Manavgat başka bir ülkenin ilçesi biz ne ara bu hale geldik bu veya buna benzer kişiler bizi bu hale getirdi gibi.
 NİYE LA-
 11 Nisan 2023 Salı 17:31
çavuşoğlu var. sıkıntı yapma. gir rahat uyu

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber