Gün Haber

Martı, Ak Parti Antalya İl Başkanı Çetin'e kafa tuttu

Antalya’da MartıTAG uygulamasına karşı çıkan taksicilerin ziyaret ettiği Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Martı tarafından hedef alındı.
ABONE OL
Abone Ol
Martı, Ak Parti Antalya İl Başkanı Çetin'e kafa tuttu
Haberler / Türkiye
25 Eylül 2024 Çarşamba 06:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MartıTAG sosyal medya hesabından bu görüşme ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Ak Parti Antalya İl Başkanı Sayın Ali Çetin’in, Mehmet Ali Altan isimli rüşvet suçundan 5 yıl hapis cezası almış taksi lobisi temsilcisi ile görüşmesi 210 bin şoför ve 5 milyon kullanıcısı olan camiamızı fazlasıyla üzmüştür. Sokakta bize saldıran, ailelerimiz ile birlikte 800 bin kişilik camiamızın ekmeği ile oynayanlarla bir arada görmek TAG ailesini derinden yaralamıştır.”

ALKAN: HAKSIZ REKABET VAR

Bu görüşmenin ardından Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan da bir paylaşım yaptı.

Alkan’ın paylaşımı şöyle:

“Değerli esnafımız, Kıymetli Taksici esnafımız ve birbirinden değerli Durak başkanlarımızın katılımlarıyla birlikte Ak Parti Antalya İl Başkanımız Sn. @alicetin_07’i ziyaret ettik. Ziyaret esnasında Korsan taşımacılıkla hukuki mücadele kapsamında internet erişim engeli getirilmesi hususun konusunu açıklamalı bir şekilde ifade ettik. İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2023/87 E. Sayılı dosyasında, MartıTAG uygulamasının taksici esnafımıza yönelik haksız rekabet ve korsan taşımacılık yaptığı tescillenmiştir. Bu tarihi karar, esnafımızın haklarını koruma mücadelesinde önemli bir zafer olduğunu ifade ettik. Erişim Sağlayıcıları Birliği’ne müzekkere yazılarak, bu korsan uygulamanın acilen kapatılması ve mahkeme kararını hızla uygulayarak MartıTAG’a erişimi engellemesi için Sayın İl Başkanımız ve Vekillerimizin öncülüğünde, Bakanlıklarımıza iletilmesini ve randevu taleplerimizi ilettik. Sayın Başkanımıza misafirperverliği ilgi ve alakasından ayrıca esnafımıza destek ve katkılarından dolayı teşekkürlerimizi ilettik.”

ALİ ÇETİN’DEN DESTEK

Antalya Şoförler Odası Başkanı Alkan ile görüştükten sonra sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ise ‘Taksici esnafımızın her daim arkasındayız’ ifadesini kullandı.

Bu açıklama MartıTAG yönetimini kızdırdı ve Ali Çetin’i hedefine aldı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 yasaklanmalı
 26 Eylül 2024 Perşembe 09:19
Martı tag, Sarı inci, blabla car gibi uygulamalar uzerınde vatandas yuzde 25 daha ucuz dıye bu yerlerı kullanıyor. ancak yasal degıl? sıstemdekı suruculerın aracları dahı yok! kıralık araclar ıle bu ısı yapıyorlar ve kıraladıkları yerede bu ısı yapıyor demıyorlar, deseler zaten rent a car ısletmecısı kovar bu kısılerı! aracları baglanıyor, rent a car sahıbı ıle bu suruculer karsı karsıya gelıyor
 MERT YAZICI
 25 Eylül 2024 Çarşamba 08:39
Vallahi doğruyu söylemişler adam 5 yıl ceza almış ama hala seçilebiliyorsa o koltukta oturuyorsa AKP sayesinde olduğunu kanıtlamıştır.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber