Gün Haber

Mariinsky Orkestrası ilk kez Antalya’da

240 yıllık köklü tarihi ile dünyanın en önde gelen sanat kurumlarından biri olan Mariinsky Orkestrası ilk defa Türkiye’de Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın davetlisi olarak sahneye çıkıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Mariinsky Orkestrası ilk kez Antalya’da
Haberler / Antalya
25 Eylül 2023 Pazartesi 15:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya, Ankara, İstanbul konserlerinde her şehir için ayrı program düzenleyen Mariinsky Orkestrası, 8 Ekim’de Antalya’da düzenlenecek Aspendos konserinde müzik tarihinin popüler yapıtlarından oluşan bir repertuara yer verecek.

Antalya Aspendos konserinde müzik tarihinin en sevilen popüler başyapıtlarından oluşan özel bir repertuar yer alırken, Ankara konseri Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası sanatçılarının katılımıyla gerçekleşecek. İstanbul konseri ise orkestra şefleri Valery Gergievin özel isteği üzerine son depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısına ithaf edilecek.

EN ÇOK İLGİ GÖREN ORKESTRA ŞEFİ 

Dünyanın en büyük orkestraları ve opera evlerinin müzik direktörlüğünü üstlenmiş olan Valery Gergiev uluslararası sahnelerin en çok ilgi duyduğu müzisyenlerin başında geliyor. Valery Gergiev her sezon gerçekleştirdiği 200’den fazla konser ile bu rekoru taşıyan tek orkestra şefi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber