Gün Haber

MHP Antalya'da aday adayları ortaya çıkmaya başladı

Cumhur İttifakı’nın ikinci büyük ortağı Milliyetçi Hareket Partisi’nden Antalya’da yerel seçimlerde aday adayı olanlar tek tek ortaya çıkmaya başladı.
ABONE OL
Abone Ol
MHP Antalya'da aday adayları ortaya çıkmaya başladı
Haberler / Antalya
21 Kasım 2023 Salı 19:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MHP’li Ömer İşlek’in belediye başkanı olduğu Korkuteli’nden Hasan Can Caran aday adayı olarak bugün genel merkeze giderek başvurusunu yaptı. Caran, milletvekilleri ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de görüştü.

Mevcut Başkan Ömer İşlek’in henüz aday adaylığı başvurusu yapmadığı Korkuteli’nde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı yapan Hasan Can Caran, başvurusunun ardından seçim startını verdi.

“ORTAK AKILLA YÖNETİLEN KORKUTELİ”

Hasan Can Caran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da aday adaylığını duyurdu.

Caran’ın açıklaması şöyle:

Doğduğum,büyüdüğüm,havasına, suyuna, toprağına,taşına,her bir karışına kurban olduğum KORKUTELİ'min; güleryüzlü , samimi, yüreği güzel insanları.  Kimilerinin torunu,kimilerinin evladı,kimilerinin kardeşi,kimilerinin ağabeyi olduğum güzel ilçemin güzel insanları,çok kıymetli hemşehrilerim. Halka Hizmet, Hakka Hizmet şiarını benimsemiş bir kardeşiniz olarak, birlikte yaşadığı İlçedeki vatandaşlarımızın yüreklerine dokunarak ,istişareyi kendine yol edinmiş bir kardeşiniz olarak; 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde Korkuteli Belediye Başkan Adaylığı İçin, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine Aday Adaylık başvurumu bugün itibarıyla yapmış bulunmaktayım.

Önce Allahın izi, sonrasında siz kıymetli hemşehrilerimin de destekleriyle İlçemize faydalı hizmetler yapacağımıza,geçmişin ve günümüzün ortak evrensel değerlerini sentezleyip bunları harmanlayarak insan odaklı,herkesin şehirleşme anlamında gıpta ettiği bir ilçe haline getireceğimize,meşverete dayalı ortak akılla yönetilen bir KORKUTELİ inşa edeceğimize inancım TAMDIR.

Bu duygu ve düşüncelerle ;

31 Mart 2024 Mahalli idareler Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Korkuteli Belediye Başkanlığı Aday Adaylığımı Kamuoyunun takdirine saygı ve hürmetle sunarım.

Rabbim utandırmasın inşallah.”

KORKUTELİ BIÇAK SIRTI

Millet İttifakı ortağı CHP ve Cumhur İttifakı Ortağı Ak Parti’nin aday çıkarmadığı Korkuteli’nde 2019 yılında yapılan seçimde MHP yüzde 35.94, İyi Parti yüzde 32.96, Saadet Partisi ise yüzde 29,79 oy almıştı.

Bu arada, MHP eski İl Başkanı Mustafa Aksoy’un Gazipaşa’dan aday adaylığı başvurusu yaptığı, Manavgat Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Mücahit Tatar’ın ise Manavgat’tan aday adayı olacağı öğrenildi.

MHP’nin Antalya’nın Aksu, Demre, Alanya, Korkuteli, Kumluca ve Gazipaşa’dan aday çıkarmasına kesin gözüyle bakılıyor.

ERDOĞAN-BAHÇELİ GÖRÜŞMESİ

Bu arada, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önümüzdeki Çarşamba günü yerel seçimlerle ilgili istişarede bulunmak üzere bir araya gelmeyi planladıkları öğrenildi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 reis
 21 Kasım 2023 Salı 22:10
akp aday çıkarmasın. büyükşehir mhp alır.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber