Gün Haber

Kuran Okuyan Kalem

Teknolojinin hayatımıza ışık hızıyla yerleşmesiyle birlikte kullandığımız ve günlük hayatta yaptığımız birçok şey teknolojiyle birlikte daha kolay ve pratik hale gelmiştir.
ABONE OL
Abone Ol
Kuran Okuyan Kalem
Haberler / GÜN'ün ürünü
14 Temmuz 2021 Çarşamba 14:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kuranı kerim önceleri şahıslar tarafından ve belli yerlerde bilen kişiler aracılığıyla öğrenilebiliyordu. İş böyle olunca karşıdaki kişinin mahrecine ve tecvit bilgisine göre bizim dilimizde şekil alıyordu. Teknolojiyle birlikte kuranı kerim şarjlı veya pilli bir kuran okuyan kalem sayesinde kurallarına mahrecine ve tecvidine göre rahat bir şekilde öğrenebiliriz!

Peki Nedir Kuran Okuyan Kalem?

Özel bir sistemle hazırlanmış şarjlı veya pilli dokunulan yeri sayfayı heceyi sözcüğü ayeti sesli bir şekilde ifade eden elektronik bir alettir. Gayet hafif taşıması kolay ince gittiğimiz yere bulunduğumuz ortamda hemen çıkarabileceğiniz pratik basit ve kolay bir alettir. Kuranı Kerim'de dokunduğunuz yeri kolayca algılayarak ayetleri bize aktarır. Daha detaylı değinirsek harflere dokunursak harçları kelimelere dokunursak kelimeleri dualara dokunursak duaları ve sureleri okuyabiliyor. Hocaya ya da başımızda bilen birine ihtiyaç duymadan kuran okuyan kalem tek başımıza evimizde bu işi başarmamızda bize yardımcı olur.

Kuran Okuyan Kalem Ne İşe Yarar?

*Elif cüz öğrenmemiz de

*Kuranı tecvidiyle öğrenmemiz de

*Ramazan ayında kendi başımıza mukabele yapabilmemiz de

 *Namaz öğrenmemizde

*Kuran-ı Kerim okumayı hızlandırıp geliştirmemize

Kuran okuyan kalem sadece bu özellikleri ile bile büyük kolaylık ve tercih sebebi sayılabilir. Kimseye ihtiyaç duymadan istediğimiz saat ve istediğimiz yerde kullanabilir ve öğrenebiliriz.

Kuran Okuyan Kalem Özellikleri Ve Faydaları

Kuranı Kerim'de anlamadıkları okumakta zorlandıkları yere kuran okuma kalemini dokundurarak dokunduğunuz ayet sure veya duayı kalem okur. Kalemi temas ettirdiğiniz yerin hem Arapçasını hem de mealini dinleyebilirsiniz. İstediğimiz süreyi arka arkaya dinleyerek ezber yapmamıza da yardımcı olur. Kayıt özelliği ile duaları kaydederek sesli olarak istediğimiz yerde dinleyebiliriz.

Kuran Okuyan Kalem seçenekleri Ve Fiyatları

*Cami boy kuran kalemi

*Ekonomik rahle boy kuran kalemi

*Orta boy kuran kalemi şeklinde mevcuttur.

Bu ürünlerin fiyatlarına gelince kuran kalemi çeşitlerine ve markalarına ayrıca farklı renk seçenekleriyle de bütçenize uygun özelliklerde Kuran okuyan kalem bulabilirsiniz. Bunun için birçok alışveriş sitesi veya mağazalar mevcuttur. Kısa bir araştırmadan sonra istediğimiz kuran okuyan kalem elimizde olur ve keyifle kullanmaya başlanır. Siz de https://www.ihvan.com.tr/kuran-okuyan-kalem internet sayfasını ziyaret ederek bu ürünlere avantajlı bir şekilde sahip olabilirsiniz!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber