Gün Haber

Kopyacı Böcek

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın geçtiğimiz Pazar günü kamuoyu ile paylaştığı, çalışanlara 2023 TL’lik 100. Yıl ikramiyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ilham kaynağı oldu. Böcek’te aynısını kendi çalışanlarına uyguladı.
ABONE OL
Abone Ol
Kopyacı Böcek
Haberler / Antalya
27 Ekim 2023 Cuma 16:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’üncü yılında personeline “100. Yıl” ikramiyesi vereceğini bildirdi. Büyükşehir ve ASAT çalışanlarına verilecek 2023 TL’lik Cumhuriyet ikramiyesini ilk Muratpaşa Belediyesi gündeme getirmişti. Muratpaşa, 100. Yıla özel ikramiye verileceğini 22 Ekim’de kamuoyuna duyurmuştu.

BÖCEK: EMEĞİN YAYINDAYIZ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada alınterinin ve emeğin her zaman yanında olduklarını belirterek, “Antalya Büyükşehir Belediyemiz ve ASAT Genel Müdürlüğümüz ve şirketlerimizde çalışan tüm emekçi kardeşlerimize 2023 TL Cumhuriyeti’mizin 100. Yılı ikramiyesi hayırlı olsun” dedi.

Başkan Muhittin Böcek’in vereceği 100. Yıl ikramiyesinden Büyükşehir, ASAT ve Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden yaklaşık 14 bin 500 personel faydalanacak.

MURATPAŞA'DA ÇALIŞANA 100. YIL İKRAMİYESİ HABERİ İÇİN TIKLAYIN

UYSAL 6 GÜN ÖNCE AÇIKLADI

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılı dolayısıyla, iştirak şirketi Falez AŞ çalışanları ve kadrolu işçileri kapsayan toplam 4 milyon 693 bin 360 liralık bayram ikramiyesi vereceklerini açıklamıştı. Açıklamaya göre, ikramiyeden 2 bin 320 Muratpaşa Belediyesi çalışanı yararlanacak. Kişi başı 2023 lira olan ikramiyeler bayram öncesi çalışanların banka hesaplarına yatırılacak.

Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel ikramiyenin belediyeye vergilerle birlikte bütçe maliyeti ise 8 milyon 500 bin liraya ulaşacak. İkramiyeden ‘Sosyal Denge Sözleşmesi’ kapsamında en üst düzeyde ek ödeme yapılan belediyenin memur personeli, mevzuatta yer alan sınırlamalar dolayısıyla yararlanamayacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 28 Ekim 2023 Cumartesi 23:38
Acilen Belediye Başkanları da Devlet memurluğuna çevrilmeli ve tıpkı Kaymakamlar gibi atanmalıdır. Belediye meclis üyeleri için seçim yapılmalıdır.
 Timur
 28 Ekim 2023 Cumartesi 23:12
100. Yıl kutlamaları etkinliğimsilerinden Sefo konserini de Peşaver Belediyesi kopyalasın. Çemişgezek Belediyesi eminim ki mesaja ve niteliğe önem veriyordur.
 belediyeler kapatılmalı
 27 Ekim 2023 Cuma 21:48
saçma işler bunlar. hizmet sıfır. muratpaşada imar müdürü yine değişmiş. bağış adı altında usuşsüz ruhsat verenler yandı.
 yoooo
 27 Ekim 2023 Cuma 21:01
böcek sadece büyükşehir çalışanlarına 5 bin lira verecekti. asat çalışanları iş bırakınca yarıya böldü.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber