Gün Haber

Konyaaltı'da hentbol şenliği hazırlığı

2023 Avrupa Plaj Hentbolu Turnuvası Finalleri 8-11 Haziran tarihleri arasında Konyaaltı sahilinde yapılacak. Müsabakalara Avrupa ülkelerinden ve Türkiye'den 350 sporcu katılacak.
ABONE OL
Abone Ol
Konyaaltı'da hentbol şenliği hazırlığı
Haberler / Spor
8 Ocak 2023 Pazar 13:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende Konyaaltı Belediyesi Başkanı Semih Esen ile Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç arasında, belirlenecek 1000 ve 250'er kişilik tribünlü üç ayrı sahada gerçekleşecek finaller için protokol imzalandı.

Avrupa Hentbol Federasyonu'nun onayı ve Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) öncülüğünde Avrupa ülkelerinden çeşitli kulüplerin erkek ve kadın plaj hentbol takımları Konyaaltı Belediyesi'nin ev sahipliğinde Konyaaltı sahilinde bir araya gelecek.

Konyaaltı Belediyesi Başkanı Semih Esen, "Konyaaltı ilçesi olarak haziran ayında THF işbirliğinde önemli bir turnuvanın finallerine ev sahipliği yapacağımız için heyecanlıyız, gururluyuz, mutluyuz. Çok güzel, örnek bir organizasyon olacak. Basınımızın da desteğiyle Konyaaltı'nın dünya hentbolunun merkezi olacağına inancımız sonsuz" dedi.

THF Başkanı Uğur Kılıç, Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü'nün Antalya'yı Avrupa'da temsil eden Kadın Hentbol Takımı'nın başarısına övgü yağdırdı. Kılıç, 8-11 Haziran tarihleri arasında Konyaaltı sahilinde gerçekleşecek 2023 Avrupa Plaj Hentbolu Turnuvası Finalleri konusunda sözlerini şöyle sürdürdü;

"Avrupa Hentbol Federasyonu'nun onayladığı ve arkasında durduğu bir organizasyona ev sahipliği yapmak çok kıymetlidir. Ben öncelikle Belediye Başkanı Semih Esen'e misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Konyaaltı Belediyesi'nin bu önemli organizasyonun altından başarıyla kalkacağına, hatta ileride dünya şampiyonalarına da ev sahipliği yapacağına inanıyorum. Hem kadın hem erkeklerde 12'şer takım final müsabakalarına katılacak, müsabakalar 6 günde tamamlanacak."

Toplantı sonunda Konyaaltı Belediyesi Başkanı Semih Esen ile Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç el sıkıştı, Kılıç, Esen'e forma hediye etti.

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) -

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber