Gün Haber

Kolilerden etil alkol çıktı

BURDUR'da polisin bir kargo firmasındaki kolilerde yaptığı aramada 60 litre etil alkol ve çeşitli malzemeler ele geçirilirken, olayla ilgili 8 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Kolilerden etil alkol çıktı
Haberler / BURDUR
6 Nisan 2020 Pazartesi 10:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Burdur'da kaçakçılıkla mücadele ve kaçakçılık yapan şüphelilerin yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edildi. Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kargo firmalarına yönelik yapılan çalışmalarda, bir kargo firması önünde bulunan 12 kolide şüphe üzerine arama yapıldı. Aramada 60 litre etil alkol, 16 adet çeşitli esanslarda serum, 9 cam şişe içerisinde aroma ele geçirildi.

Kargo alıcıları B.A., V.S., T.Ü., S.E., A.M.A., N.Ç., G.K. ve Z.M. hakkında adli işlem yapıldı. Şüpheliler savcılık tarafından serbest bırakıldı.

BURDUR'DA POLISIN BIR KARGO FIRMASINDAKI KOLILERDE YAPTIGI ARAMADA 60 LITRE ETIL ALKOL VE CESITLI MALZEMELER ELE GECIRILIRKEN, OLAYLA ILGILI 8 SUPHELI HAKKINDA ADLI ISLEM YAPILDI.(FOTO:BURDUR-DHA)

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber