Gün Haber

Kim bu Antalya'nın Gulyabanisi?.. Ümit Uysal, kimleri hedef gösterdi?..

Süt Kardeşler filminde gördüğümüz, insanları korkutan Gülyabani Antalya’da gerçek oldu. Lara sahilindeki belediye plajına girip ortalığı dağıtan ‘hayalet adam’ ın kim olduğu merak edilirken, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal yaptığı açıklama ile olaya farklı bir boyut getirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Kim bu Antalya'nın Gulyabanisi?.. Ümit Uysal, kimleri hedef gösterdi?..
Haberler / Antalya
23 Haziran 2023 Cuma 08:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Turizm kenti Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi’nin ilçede ücretsiz hizmete sunduğu mavi bayraklı plajı Konserve Koyu Halk Plajı’na kimliği belirsiz bir kişi gece saatlerinde zarar verdi. Plajın ahşap platformu üzerinde beyaz bir havluyla yüzünü gizleyen kişi, güvenlik kamerası önünde uzun süre dans etti. Alkollü olduğu tahmin edilen bu kişi, daha sonra dansı bırakıp plaj şemsiyelerini tek tek denize attı, ardından da şezlonglara yöneldi. Ancak şezlonglar yere sabitlendiği için denize atamadı.

Olayı, sabah saatlerinde plajı hizmete açıp temizlik yapan personel fark etti. Muratpaşa Belediyesi bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

ÜMİT UYSAL; ‘RANT ÇEVRELERİ’ DEDİ

Ümit Uysal, olayın ardından yaptığı bir sosyal medya paylaşımında kıyıların halka açılmasından rahatsız olan rant çevrelerini hedef gösterdi.

Uysal’ın paylaşımı şöyle:

“Sevgili komşularım;

Dün gece falez bandında bulunan belediyemize ait Konserve Koyu Falez Plajı’mıza çirkin bir saldırı gerçekleştirildi. Tüm komşularımıza açık tutmak ve herkesin çok uygun fiyatlarla yararlanması için büyük çaba gösterdiğimiz halk plajımızda sabah tüm şemsiyelerimizi denize atılmış halde bulduk. Kamera kayıtlarını incelediğimizde de gerçek niyetini henüz bilemediğimiz bir şahsın plaja gelerek tüm şemsiyeleri denize attığını gördük.

Kıyılarımızı halkın kullanımına açmak için gösterdiğimiz çaba ve çalışmalar sonucunda büyük bir kazanım olarak sekiz yıldır falez kıyı bandımız halkımızın kullanımında. Elbette bundan rahatsız olan kimi rant çevreleri de var. Yıllardır alıştıkları düzen 8 yıldır artık işlemiyor diye rahatsızlar. Hiç kimsenin şüphesi olmasın hiçbir saldırı bizi yıldıramaz, çalışmalarımızdan alıkoyamaz. Biz halk plajlarımızı açık tutmaya, yüksek kalitede, mavi bayrak standardında tüm komşularımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Hep birlikte halkımızın malı olan, herkesin ücretsiz girebildiği ve uygun fiyatlarla hizmet alabildiği bu kamuya açık alanlara sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Muratpaşa’mızda kıyılar halkımızındır.”

 

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber