Gün Haber

Kepez’in sağlık ve kültür hizmeti Akseki’de

Kepez Belediyesi’nin gezici sağlık merkezi ve gezen kütüphanesi ‘OKUBÜS’  11-12 Eylül’de Akseki’de olacak
ABONE OL
Abone Ol
Kepez’in sağlık ve kültür hizmeti Akseki’de
Haberler / Antalya
10 Eylül 2023 Pazar 11:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kepez Belediyesi, hizmetlerini Antalya’nın ilçelerine de taşıyor. Kepez Belediyesi’nin gezici sağlık merkezi ve gezen kütüphanesi ‘OKUBÜS’ 11-12 Eylül’de Akseki’de olacak. Akseki Kent Meydanı’nda Gezici Sağlık Merkezi göz taraması ve kanser taraması hizmeti verecek. Aynı tarihte Kepez’in gezen kütüphanesi ‘OKUBÜS’te Akseki’nin çocuk ve gençlerini kitapların gizemli dünyasında ağırlayacak.

Mobil Sağlık Merkezi

Kepez’in Mobil Sağlık Merkezi, içinde adeta küçük bir sağlık merkezi barındırıyor. Kepez’in mahallelerini ve Antalya’nın birçok ilçesini gezen Mobil Sağlık Tırı, sağlık hizmetlerini vatandaşların ayağına kadar ulaştırıyor. Gezici Mobil Sağlık Tırı’ndaki göz sağlığı taramasında; göz numara ölçümü ve göz tansiyonu, Kanser Taramalarında; meme (40-69 yaş), rahim ağzı (30-65 yaş) ve bağırsak kanseri (50-70 yaş) taraması gerçekleştiriliyor.  

OKUBÜS

Antalya’nın gezen kütüphanesi, OKUBÜS’te çocuk kitapları, gençlik kitapları ve yetişkin kitapları bulunuyor. Kitapların yanı sıra satranç, çocuklar için kelime ve zeka oyunları da yer alıyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber