Gün Haber

Kendi yetiştirdiği ürünleri turistlere satıyor

ANTALYA'nın Kumluca ilçesinin turistik Adrasan bölgesinde yaşayan Sibel Ormancı (29) ürettiği 120 çeşit ürünü yerli ve yabancı turistlere satarak geçimini sağlıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Kendi yetiştirdiği ürünleri turistlere satıyor
Haberler / Antalya
26 Ağustos 2020 Çarşamba 17:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kumluca'nın turistik bölgesi Adrasan'da oturan Sibel Ormancı, yaklaşık 20 yıldan fazla yerli ve yabancı turistlere kendi yetiştirdiği ürünleri satarak geçimini sağlıyor. 7 yaşından bu yana bu işle uğraştığını söyleyen Sibel Ormancı, ürünlerini Kumluca Belediyesi tarafından hazırlanan yerli ürünler standında sattığını anlattı. Akdeniz Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olduğunu aktaran Sibel Ormancı, kendi elleriyle hazırladığı 120 çeşit ürünü sattığını kaydetti.

Sibel Ormancı, ceviz, ham incir, ahududu, dut, portakal, turunç ve limon kabuğu gibi 18 çeşit reçel, salça çeşitleri, domates kurusu, naneli, kekikli, sarımsaklı domates kurusu salatası, kırma, çizme, sele zeytini, siyah zeytin, turşu çeşitleri, nar suyu, portakal suyu, kudret narı yağı ve kaktüs meyvesi (frenk yemişi), yöreye has keçiboynuzu gibi ürünleri yol kenarındaki 4 metrekarelik standında sattığını söyledi.

Sibel Ormancı, "7 yaşından beri bu işi yapıyorum. 120 çeşit ürünüm var. Hiç birisini de satın almıyorum. Hepsini kendim üretiyorum. Kendim hazırlıyorum" dedi.

ANTALYA'NIN KUMLUCA ILCESININ TURISTIK ADRASAN BOLGESINDE YASAYAN SIBEL ORMANCI (29) URETTIGI 120 CESIT URUNU YERLI VE YABANCI TURISTLERE SATARAK GECIMINI SAGLIYOR.(FOTO:KUMLUCA-DHA)

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber