Gün Haber

Karadeniz Döner’e Yeni Bir Rakip Geldi

Beşiktaş’taki döner severlerin yıllardır favorisi olan Karadeniz Döner’e yeni bir rakip çıktı: 22 yıllık deneyime sahip, döner ustası Cengiz Usta artık kendi markasıyla sahnede.
ABONE OL
Abone Ol
Karadeniz Döner’e Yeni Bir Rakip Geldi
Haberler / REKLAM/ADVERTORIAL
12 Ekim 2024 Cumartesi 15:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yıllarca Karadeniz Döner’de dönerin lezzetini yaratan isimlerden biri olan Cengiz Usta, şimdi Şehit Asım Caddesi’nde, Kartal Heykeli’nin hemen yakınındaki Henchiko Fried Chicken bünyesinde kendi yerini açtı. “Dönerci Cengiz Usta” tabelası altında, aynı ustalığı kendi işletmesinde sürdürüyor.

Cengiz Usta, Karadeniz Döner’in kurucusu Asım Usta’dan aldığı geleneği kendi döner dükkanına taşırken, lezzetini daha da ileriye taşıdığına inanıyor. Etin özenle seçilmesi, pişirme tekniği ve dönerin tam kıvamında servis edilmesi Cengiz Usta’nın en büyük farkları arasında yer alıyor. Dönerin ustalıkla işlenmesi, yılların tecrübesinin bir yansıması olarak her dilimde kendini gösteriyor. Beşiktaş’taki döner meraklıları, bu yeni mekanda dönerin tadını çıkarırken, Cengiz Usta’nın adını daha sık duymaya başlıyor.

Yeni konumu itibariyle oldukça merkezi bir noktada olan Dönerci Cengiz Usta, hem Karadeniz Döner’e hem de Beşiktaş’taki diğer dönercilere güçlü bir rakip olarak öne çıkıyor. Henchiko Fried Chicken ile ortak alanda faaliyet gösteriyor olması da, farklı lezzet arayanlar için cazip bir nokta haline gelmesini sağlıyor. Beşiktaş döner rekabeti her geçen gün kızışırken, Cengiz Usta’nın kaliteli eti ve döner hazırlama ustalığı ile bu yarışta öne çıkacağına şüphe yok.

Beşiktaş’taki döner sahnesi, Cengiz Usta’nın varlığıyla artık çok daha heyecan verici. Döner severler için bu rekabet, lezzet anlamında daha fazla seçenek ve daha iyi hizmet anlamına geliyor.

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/donerci.cengiz.usta?igsh=MWd0aDE4YjlpZGJ5eA==

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber