Gün Haber

Kamil Kalaycı'yı kaybettik

Antalya’da başta MNG Holding (Topkapı Otel) olmak üzere çok sayıda otel işletmesinin hayata geçirilmesinde büyük rol oynayan Elektrik Mühendisi Kamil Kalaycı yaşamını yitirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Kamil Kalaycı'yı kaybettik
Haberler / Antalya
9 Eylül 2020 Çarşamba 15:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanlığı İstişare Kurulu Üyesi ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı, eski TBMM Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan’ın bacanağı olan Kamil Kalaycı’nın ölümü Antalya turizm ve iş dünyasını yasa boğdu.

70 yaşında hayatını kaybeden Kamil Kalaycı Zonguldak Çaycuma’da dünyaya geldi. Antalya’da bir çok holdingin turizm alanındaki yatırımlarında koordinatör olarak görev yapan Kalaycı, 2000 yılında kızı Gaye’yi evlendirmişti. Cemile Kalaycı ile evli olan Kamil Kalaycı, daha önce kalp rahatsızlığı geçirmişti.

Kalaycı’nın Antalya’da toprağa verileceği öğrenildi.

GÜN HABER ailesi olarak Kamil Kalaycı’ya Allah’tan rahmet, eşi Cemile hanım başta olmak üzere ailesine, tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Kamil Kalaycı (sol başta) bacanağı Köksal Toptan (soldan üçüncü) ile birlikte...

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 ali ihsan kalaycı
 15 Ağustos 2022 Pazartesi 17:07
güzel insan allah rahmet eylesın
 Nihat Bayazıtlı
 15 Eylül 2020 Salı 15:04
Işıklar içinde uyusun
 Gilman İşık Baruönü
 13 Eylül 2020 Pazar 17:11
Caycuma lı Kamil Kalaycı . Lisedeydim O nu ENKA Mobilyanın kapısında çok özenli ve çok şık hatırlıyorum . Şiirsel bir ifadesi vardı yüzünde hep. Annesi Meliha teyzem babası İbrahim Amcam , evleri , Cemile ablam ve Ankara ya gitmeleri , Antalya ya yerleşmeleri , Amerika seyahatleri, Gaye, Mert ... torunlar... tüm kareleri iyi kötü takip edebildim. Hiç kopmadık . Gün geçtikçe acım ağırlaşıyor . Böyle mümtaz , böyle gönül ehli , merhametli , sevecen, yardımsever, böyle saygılı ve nazik bir insan Allah’ın rahmeti ile arınmış olsun. Bana sorsalar : nasıl tanırdın? TEK cümle ile deseler. “ imkansızı tanımazdı” derdim . Nasıl oldu da hastalık O nu Alt etti . Ne bir saniye ileri ne bir saniye geri işte... İnsanlığın başı sağolsun. Sonsuzlukta buluşmak üzere canım abim .
 Yasemin Polat
 12 Eylül 2020 Cumartesi 14:39
Yorgun savaşcı seni tanıdığıma hem mutluyum hem üzgün çok iyi bir dostunuz iyi arkadaş huzur içinde uyu...
 ERDEN ENC
 12 Eylül 2020 Cumartesi 11:13
IYI VE GÜZEL INSANDI HERKEZE YARDIMCI IDI YANLIZ KENDINE OLMADI YATTIĞI YER KESIN CENNETTIR CUNKU DURUST INSANDI ESINE VE ÇOCUKLARA TORUNLARA SABIR DILERIM SEVGILER OLSUN ONA
 Karabet Boyacıoğlu
 11 Eylül 2020 Cuma 21:28
Çok değerli bir dostumun acı haberini üzülerek aldım. O. Dosttan çok ileri süzme insandı. Yeri doldurulamıyacak bir değerdir. Yüm aile ve dostlarına başsağlığı diliyorum.
 Karabet Boyacıoğlu
 11 Eylül 2020 Cuma 15:29
Çok değerli dostum Sevimli yardımsever Canayakın Heryerde saygıyı hakeden ve saygı gören Yeri doldurulmaz Aziz canı kaybettim. O. Bir değil çok İNSAN dı. RAHMETLER diliyorum. Aile ve yakınlarına Tanrıdan sabırlar diliyorum.
 İhsan Coşkun
 10 Eylül 2020 Perşembe 23:35
Benim kadim dostum, tuzla Dz. Harp okulu inşaatı sırasında hem yedek subay olarak ve hem de sivil elk. Muh. Olarak çalışmıştım. Ankara''daki görevim esnasında ve daha sonra hep beraber olduk. Tesadüfen duyduğum bu haber beni şoke etti. Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun başınız sağolsun.basta eşi Cemile hanım ve aile efrsdin taziyelerini sunarim
 Mehmet mocan
 10 Eylül 2020 Perşembe 21:56
Mahalle ilkokul ve ortaokuldan arkadaşımdır.Allah rahmet eylesin NURLAR IÇİNDE YATSIN biz çaycumalıları çok üzdü
 Tanju. Yalçınkaya
 10 Eylül 2020 Perşembe 20:33
Onunla hep övündük.. ailesine başsağlığı diliyorum.. çok üzgünüm.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber