Gün Haber

Jimnastikte hedef Türkiye birinciliği

BAŞARI Spor Kulübü öğrencileri, Artistik Jimnastik İl Birinciliği yarışlarında takım olarak şampiyon olarak Türkiye Şampiyonası'nda Antalya'yı temsil etme hakkı kazandı.
ABONE OL
Abone Ol
Jimnastikte hedef Türkiye birinciliği
Haberler / Spor
10 Mart 2020 Salı 14:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Okullararası Artistik Jimnastik İl Birinciliği yarışmalarında, Z. Marsel- Z. Denizhan Öner Ortaokulu adına yarışan Başarı Spor Kulübü öğrencileri Öykü Hatice Yiğit, Ela Nehir Gürdeğer ve Asmin Deniz Selçik 'küçük kızlar' kategorisinde takım olarak şampiyon oldu. Antrenörler Şükrü Baldemir ve Hanide Sarıgül gözetiminde şampiyonaya hazırlanan miniklerin başarısı hem okulda hem de Başarı Spor Kulübü'nde büyük sevinç yarattı.

HEDEF TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

Başarı Spor Kulübü olarak Artistik Jimnastik yarışmalarına ilk kez girdiklerini belirten antrenör Şükrü Baldemir, “Şimdi 3-5 Nisan tarihleri arasında Bolu'da yapılacak Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyoruz. Ritmik jimnastikten sonra artistik jimnastikte de madalya kazandık. Sporcularımızın azmi ve disiplinli çalışması bize bu başarıyı getirdi" diye konuştu.  

BASARI SPOR KULUBU OGRENCILERI, ARTISTIK JIMNASTIK IL BIRINCILIGI YARISLARINDA TAKIM OLARAK SAMPIYON OLARAK TURKIYE SAMPIYONASI'NDA ANTALYA'YI TEMSIL ETME HAKKI KAZANDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber