Gün Haber

Irak vatandaşlarına vize muafiyeti

RESMİ Gazete'de yayımlanan karara göre, Irak Cumhuriyeti’nin 15 yaşından küçük ve 50 yaşından büyük umuma mahsus pasaport hamili vatandaşlarına vize muafiyeti sağlanacak.
ABONE OL
Abone Ol
Irak vatandaşlarına vize muafiyeti
Haberler / Türkiye
29 Ağustos 2024 Perşembe 06:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Irak Cumhuriyeti’nin 15 yaşından küçük ve 50 yaşından büyük umuma mahsus pasaport hamili vatandaşları Türkiye’ye yapacakları 180 gün içinde azami 90 gün ikamet süreli turistik seyahatlerinde ve transit geçişlerinde vizeden muaf olacak. 1 Eylül tarihinde uygulanmaya başlayacak muafiyet kararı ise 6458 sayılı Yabancılar ve Uluslararası Koruma Kanunun 18’inci maddesi gereğince karar verildi.

Kadircan GÜLER/ ANKARA, (DHA)-

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 29 Ağustos 2024 Perşembe 08:08
Neler oluyor,anlayan var mı???? Şu 10 seneye bakın,çeşitli nedenlerle sınırlarımızdan ülkemize 10 milyon kadar insanın girdiği açık kaynaklarda yazılıp çiziliyor. Peki bu çocuklar ile büyük ebe beyinleri neden ülkemize vizesiz geliyorlar.Bunların anaları babaları nerede.Onlarda vize ile mi girecekler veya onlar zaten ülkemizdeler de geride kalan aileleri mi vizesiz gelecekler.İnsanın aklına bir sürü soru geliyor.Bunlar herhalde turist olarak gelip gitmeyecekler.Bunların içerisinde ülkemizde kalanlar ne olacak.Zaten milyonlarca kaçak başta Suriyeli olmak üzere ülkemizdeler.Göreceksiniz önümüzde yıllar boyunca bunlar ülkemizin en büyük sorunu olacaklar.Bakalım bekleyip göreceğiz.Maalesef kamuoyunu tatmin edecek bir açıklama yok.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber