Gün Haber

İYİ Partili Subaşı, yeniden aday olmadı

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, kendi isteği ile milletvekili aday adayı olmadığını anımsatarak, “Demokrasi, aydınlık Türkiye için, iyilerin iktidarı için mücadeleye devam edeceğim” dedi.
ABONE OL
Abone Ol
İYİ Partili Subaşı, yeniden aday olmadı
Haberler / Antalya
10 Nisan 2023 Pazartesi 10:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, 28. Dönem milletvekilliği listelerinde kendi isteği ile yer almadığını söyledi. 

'MİLLET İTTİFAKININ İKTİDARI İÇİN MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİM'

Cumhuriyetin 100. yılında parlamentoda demokrasi mücadelesi verecek isimlere başarılar dileyen Subaşı, “28. Dönemde parlamentoda yer almayacağım. Bugüne kadar birlikte yürüdüğüm yol arkadaşlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Birlikte yol yürümekten onur duydum. Bundan sonra da adalet, demokrasi mücadelem sürecek. Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanı olması, Millet İttifakı’nın iktidar olması için desteğim sürecek. Parlamentoda demokrasi mücadelesi verecek tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.  Bana inanarak, parlamentoya taşıyan başta Antalyalılar olmak üzere tüm halkımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 10 Nisan 2023 Pazartesi 12:47
Zamanı geldiğinde bırakmayı bilmek lazım.Kovulmanın gereği yok.Bakın Feridun Bahşi'ye sanırım yeniden aday oldu ve açıklanan listede yok.Zaten halkın içerisinden hiç görünmeyen biri idi.Ayrıca 25 vekili de listeye koymamışlar,sürekli kazanacak aday diye Meral AKŞENER'i zor duruma düşürdüler.Peki baştan KILIÇDAROĞLU'nu destekleseler iş buralara gelmezdi.Şimdi kaçan seçmeni bakalım 1 ayda toparlayabilecekler mi.
 Turgay ALP Turizm Köşe Yazarı
 10 Nisan 2023 Pazartesi 11:23
Bir dönem Antalya,bir dönem Büyükşehir Belediye Başkanlık,27.nci dönemde Parlemanto da Milletvekilliği çalışmaların da Adalet ve Demokrasi savunuculuğunu çalışmaları ile başarı ile yürüten Sn Hasan Subaşı'ya Antalyalılar olarak teşekkürlerimizi sunarız.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber