Gün Haber

İYİ Parti Serik’te Mehmet Habalı’yı aday yaptı

31 Mart’ta yapılacak yerel yönetimler seçimlerinde İYİ Parti’nin Serik belediye başkan adayı ilçede 1999-2014 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Mehmet Habalı oldu.
ABONE OL
Abone Ol
İYİ Parti Serik’te Mehmet Habalı’yı aday yaptı
Haberler / Antalya
15 Ocak 2024 Pazartesi 14:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Habalı, Ankara'da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 14 Ocak Pazar günü Antalya Kepez’de katılacağı aday tanıtım programında partisinin Serik belediye başkan adayını açıklayacağı ilan edilmişti. Ancak, şehitlerimiz nedeniyle toplantı iptal edildi. Mehmet Habalı’da bir grup partili ile genel merkeze giderek Meral Akşener ile görüştü. Akşener burada Habalı’nın adaylığını açıkladı.

Habalı, sosyal medya hesabından Akşener ile olan görüntülerini ve “Yolu doğru olanın yükü ağır olur… Bu yük çocuklarımızın geleceğidir” mesajını paylaştı.

Harita kadastro Mühendisi olan Habalı, 1994’de MHP’den İl Genel Meclisi Üyesi seçilmişti. 1999-2014 yılları arasında Serik belediye başkanlığı yapan Habalı evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 16 Ocak 2024 Salı 21:53
Ha Habalı,ha Abalı ne fark eder.Bakalım 31 martta mezrolar çalışacak ve herkesin boyunun ölçüsünü alacak. İyi Parti süratle merkeze doğru hareket etmeli ve parti büyümelidir.Yoksa eski tüfekler ha kel Hasan,ya Hasan kel,ikisi de aynı.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber