Gün Haber

İYİ Parti Antalya'da bayrak değişimi

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan'ın yerine Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Ali Adnan Kaya atandı.
ABONE OL
Abone Ol
İYİ Parti Antalya'da bayrak değişimi
Haberler / Antalya
16 Eylül 2024 Pazartesi 15:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2023 yılında yapılan seçimle göreve gelen İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, 1,5 yıldır sürdürdüğü il başkanlığı görevinden Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevine atanması sebebiyle ayrıldı. Karacan'ın yerine, geçen seçimlerde partinin milletvekili adayı olan İYİ Parti GİK üyesi Ali Adnan Kaya atandı.

Görevlendirmelerin ardından bugün il başkanlığı binasında devir teslim töreni düzenlendi. Partililerin katıldığı törende görevi devreden Karacan, yeni il başkanı Kaya'ya çiçek ve Türk bayrağı vererek yeni görevinde başarılar diledi. Karacan, İYİ Parti'yi iktidar yapmak için çalışacaklarını söyledi.

Görevi teslim alan Kaya da Karacan'a çiçek verip teşekkür etti, çok çalışarak İYİ Parti'yi iktidara taşıyacaklarını söyledi. Kaya, iktidarın karşısında durabilecek tek partinin İYİ Parti olduğunu sözlerine ekledi.

Semih ERSÖZLER/ANTALYA,(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 16 Eylül 2024 Pazartesi 18:51
İyi Parti deki bedavadan milletvekili olanlar ile çürükler ayrıldıkça parti kendine gelecek ve özüne dönecek. Akşener'in hataları yüzünden yüzde 15 lik partiyi yüzde 3 lere kadar düşürmüşlerdi.Şimdi ise süratle toparlanıyor.Son anketlerde tekrar yüzde 9 lara çıktığı görülüyor. Seçimlere kadar merkeze doğru hareketini tamamlarsa yüzde 15 ler konuşulu hale gelir. Birde Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı olursa İyi Parti Mansur Yavaşı destekler.Böylece kamuoyunda daha geniş kitlelere ulaşma imkanını yakalar. AKP süratle erime sürecine girmiştir.Seçimlere doğru daha aşağılara doğru gittikçe,seçmeni merkezdeki partilere doğru gider. Müsavat DERVİŞOĞLU daha sakin ve sabırlı davranıyor.Partiyi toparlama devresinde,iyi işler yapıyor.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber