Gün Haber

Hırsız kovalayan iki polis çatıdan düştü

İzmir’in Gaziemir İlçesi'nde, hurda alım satımı yapılan bir depoya giren hırsızları arayan polis memurları 41 yaşındaki Ali Kuş ve 45 yaşındaki Yusuf Yücetaş, işyerinin çatısının kırılması sonucu yaklaşık 10 metre yükseklikten düşerek yaralandı. Hırsızlar bulunamazken, kol ve bacakları kırılan iki polis memuru, kaldırıldıkları hastanelerde tedaviye alındı.
ABONE OL
Abone Ol
Hırsız kovalayan iki polis çatıdan düştü
Haberler / Türkiye
3 Şubat 2012 Cuma 11:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Olay, bugün saat 04.00 sıralarında, Akçay Caddesi numara 86'da meydana geldi. Hurda alım satımı yapılan bir depoya hırsız girdiği ihbarını alan Asayiş Ekipleri'nde görevli polis memurları Ali Kuş ve Yusuf Yücetaş, hemen olay yerine giderek hırsızları aramaya başladı. Ellerinde fenerlerle deponun çatısına çıkan iki polis, hırsızları aradıkları sırada deponun eternit olan çatısının kırılması sonucu yaklaşık 10 metre yükseklikten beton zemine düştü. Acı içinde yerde yatan Kuş ve Yücetaş'ı, hırsızları deponun etrafında arayan diğer polisler kurtardı. Arkadaşlarının düştüğünü gören polisler, telsizden yardım isteyerek durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi.
DURUMLARI İYİYE GİDİYOR
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yusuf Yücetaş'ın kollarında, Ali Kuş'un ise bacaklarında kırıklar olduğunu belirledi. Yapılan ilk müdahalenin ardından Yücetaş, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Kuş da İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada tedaviye alınan polis memurlarının durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Osman GİRGİN/İZMİR, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber