Gün Haber

Hayatı şiir oldu

ANTALYALI şair Şükran Güneş, şiir sevgisi yüzünden hızını alamıyor, duygu yüklü üçüncü şiir kitabına kavuşabilmek için yoğun çaba gösteriyor. Güneş, 'Sevdahanem' ismiyle yayımlanacak yeni kitabının satışından sağlanacak geliri de Kanser Vakfı'na bağışlayacak.
ABONE OL
Abone Ol
Hayatı şiir oldu
Haberler / Antalya
20 Ağustos 2020 Perşembe 14:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gençlik yıllarından beri duygu ve düşüncelerini, özlemlerini, hayallerini şiir mısralarıyla dillendiren, katıldığı şiir yarışmalarında ödüller kazanan emekli memur Şükran Güneş'in 'Güneşçe Şiirler' başlığı altında derlediği birçok şiiri de şiir antolojilerinde yer aldı.

Şair Şükran Güneş'in 'Erdal' adlı ilk, 'Canım Can' adlı ikinci şiir kitapları şiir severlerin yoğun ilgisini görünce ikinci baskıları yapılmıştı. "Şiirler özgür olmalı" diyen ve şiirlerini özgürce kaleme aldığını belirten Güneş, baskıya hazırlık çalışmaları son aşamaya gelen 'Sevdahanem' adlı kitabının ilk şiirini gazel formatıyla yazdığı 'Hastayım' adlı eseri oldu.

GELİRİ KANSER VAKFI'NA

Eylül ayı içerisinde yayımlanması beklenen ve içerisinde sürpriz şiirlerin yer aldığı 'Sevdahanem' adlı kitabının satış rekoru kıracağını iddia eden Şükran Güneş, "Bu kitabım benim için çok özel, çok önemli, çok değerli, çok anlamlı olacak. Kitabımın satışından sağlanacak gelirin tamamını Kanser Vakfı'na bağışlayacağım" dedi.

Bir yandan da 'Canım Can ' adlı ikinci şiir kitabının tanıtımını yaparak okurlarıyla buluşturan Şükran Güneş, "Bu kitabımda küçük yaşla zorla evlendirilen kız çocuklarının çığlıklarını şiirlerle dillendirdim" diye konuştu.

ANTALYALI SAIR SUKRAN GUNES, SIIR SEVGISI YUZUNDEN HIZINI ALAMIYOR, DUYGU YUKLU UCUNCU SIIR KITABINA KAVUSABILMEK ICIN YOGUN CABA GOSTERIYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYALI SAIR SUKRAN GUNES, SIIR SEVGISI YUZUNDEN HIZINI ALAMIYOR, DUYGU YUKLU UCUNCU SIIR KITABINA KAVUSABILMEK ICIN YOGUN CABA GOSTERIYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Mehmet Karaboğa
 1 Ocak 2022 Cumartesi 21:19
Canım Can kitabınızı Kırşehir kitap fuarında aldım tabir caizse Bir solukta okudum sizi yürekten kutluyorum yolunuz açık olsun.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber