Gün Haber

Gözler orada: Mezardaki sır perdesi kalkıyor

Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun mezarı bugün açılacak. Garipoğlu ailesinin de bulunacağı fethi kabir işlemleri sırasında güvenlik güçleri de önlemler alacak.
ABONE OL
Abone Ol
Gözler orada: Mezardaki sır perdesi kalkıyor
Haberler / Türkiye
3 Ekim 2024 Perşembe 08:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye'yi 2009 yılında sarsan Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı Cem Garipoğlu, yargılandığı süreçte 7 ay boyunca saklanmış ve avukatı Aytekin Kaya ile birlikte 17 Eylül 2009 günü Bahçelievler polis merkezine giderek teslim olmuştu.

Tüm gözler orada: Cem Garipoğlu’nun mezarı bugün açılıyor - Resim: 2

Yargılama sonucunda Garipoğlu, 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Katil zanlısı cezaevine girdikten kısa bir süre sonra 10 Ekim 2014 tarihinde Silivri Cezaevi'nde intihar etti. Garipoğlu'nun ölümü, Karabulut ailesi tarafından şüpheli bulundu. Bu kapsamda Süreyya Karabulut, yıllarca fethi kabir işleminin yapılması için mahkemeye başvurdu.

Tüm gözler orada: Cem Garipoğlu’nun mezarı bugün açılıyor - Resim: 3

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, mezarın açılıp açılmamasıyla ilgili son kararını geçen günlerde verdi. Savcılık, Garipoğlu'nun mezarının bulunduğu Karacaahmet Mezarlığı'nda fethi kabir işlemi gerçekleştirilmesine karar verdi. Bu nedenle ilk olarak Garipoğlu ailesine haber verildi.

Cem Garipoğlu'nun mezarı bugün (3 Ekim) saat 11.00'de açılacak. Adli heyetin olacağı mezarlıkta herhangi bir delil kaybının olmaması için güvenlik güçleri de önlem alacak. Bu sırada Garipoğlu'nun yakınları da mezarlıkta bulunacak. Fethi kabir işlemi süresince olay anı kaydedilecek ve adli tabipte hazır olacak. Mezardan çıkarılacak ceset parçaları İstanbul Adli Tıp Kurumu'na belediye ekipleri tarafından götürülecek.

(Odatv.com)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber