Gün Haber

Görkem Uludüz: Medya Dünyasına Yeniden Doğuş

Bir süredir gözlerden uzak kalan, kendi özel dünyasına çekilen yapımcı ve yönetmen Görkem Uludüz, yeni projeleriyle yeniden sahneye çıkıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Görkem Uludüz: Medya Dünyasına Yeniden Doğuş
Haberler / REKLAM/ADVERTORIAL
3 Ağustos 2024 Cumartesi 22:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankara'da 30 Kasım 1982'de doğan Uludüz, ekonomi ve sosyoloji alanlarında yüksek lisans, finans alanında ise doktora yaparak akademik kariyerini taçlandırdı. Ancak onu Türkiye'nin gündemine taşıyan, medya sektöründeki yenilikçi projeleri oldu.

Uludüz, Beyaz TV ve TV 8.5 ekranlarında yayınlanan "Şöhretler Sahada" programıyla büyük beğeni topladı. Türkiye'nin ilk kadın futbol programı olan bu yapımda, kadın futbolculara Hasan Kabze, Ahmet Dursun, Tuncay Şanlı ve İbrahima Yattara gibi futbol dünyasının ünlü isimleri eşlik etti. Ayrıca, "81 İl 81 Kadın" gibi sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sıkça söz ettirdi.

Görkem Uludüz'ün yapımcılığı ve yönetmenliğini üstlendiği "PAYİDAR: Gazi'nin Büyük Tablosu" belgeseli, Atatürk'ün hayatını anlatan etkileyici bir yapım olarak büyük yankı uyandırdı. Belgeselde Bedri Baykam, Müjdat Gezen, Selin Söğütlügil, Nefise Karatay, Şebnem Schaefer, Ege ve Gamze Lim gibi tanınmış isimler yer aldı.

Son olarak, Suat Yiğit ve Naz Mila'nın başrollerini paylaştığı "Gaddar: Kanlı Sular" filminin yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendi. Bu projede, Uludüz'ün oyunculuk yeteneklerini de izleme fırsatı bulduk.

Her yıl Mart ayında düzenlenen İstanbul Uluslararası Bahar Film Festivali'nin başkanlığını ve jüri üyeliğini yaparak, sinema dünyasında önemli bir rol oynayan Görkem Uludüz, şimdi yeni projeleriyle geri dönüyor. Medya sektörüne damga vuran yapımları ve sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan Uludüz, merakla beklenen yeni projeleriyle yine gündemde olacağa benziyor.

Görkem Uludüz'ün yeniden sahneye çıkışı, medya dünyasında heyecanla karşılanıyor. Yeni projeleriyle ne gibi yenilikler getireceği, hangi konuları ele alacağı büyük bir merak konusu. Uludüz, yeniden medya dünyasının dikkatlerini üzerine çekecek gibi görünüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber