Gün Haber

Gençlerden bisiklet turu

GENÇLİK Haftası kapsamında Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonunda Manavgat Gençlik Merkezi gönüllüleri ve liseli öğrencilerin katılımı ile Gençlik Haftası Bisiklet Turu düzenlendi.
ABONE OL
Abone Ol
Gençlerden bisiklet turu
Haberler / Antalya
16 Mayıs 2023 Salı 15:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, 15-21 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında Gençlik Haftası Bisiklet Turu düzenledi. Manavgat Gençlik Merkezi gönüllüleri ve liseli öğrencilerin katıldığı tur, Manavgat Cumhuriyet Meydanı'nda başladı ve Titreyengöl Turizm Bölgesi'nde saat kulesi önünde sona erdi.

Gençlik Haftası Bisiklet Turu'nu kurum olarak geleneksel hale getirdiklerini belirten Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya, "Bu yıl 103'üncüsünü kutlayacağımız 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak bir dizi etkinlik düzenledik. Bu etkinlikler arasında yer alan Gençlik Haftası Bisiklet Turu ile Gençlik Merkezi gönüllülerimiz ve liseli gençlerimizle birlikte hem toplum sağlığı hem de çevre duyarlılığı için farkındalık oluşturmak istiyoruz" dedi.

GENCLIK HAFTASI KAPSAMINDA MANAVGAT GENCLIK VE SPOR ILCE MUDURLUGU ORGANIZASYONUNDA MANAVGAT GENCLIK MERKEZI GONULLULERI VE LISELI OGRENCILERIN KATILIMI ILE GENCLIK HAFTASI BISIKLET TURU DUZENLENDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Ömer KARÇA/MANAVGAT, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber