Gün Haber

Genç yüzücüler Kumluca'da kamp yapıyor

KORONAVİRÜS salgını nedeniyle aylarca havuzdan uzak kalan yüzücüler, toparlanmak ve performanslarını yeniden kazanmak için Antalya'nın Kumluca ilçesinde antrenmanlara başladı.
ABONE OL
Abone Ol
Genç yüzücüler Kumluca'da kamp yapıyor
Haberler / Antalya
21 Ağustos 2020 Cuma 11:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Pandemi sebebiyle Türkiye Yüzme Federasyonu 2020 faaliyet takvimi yılı içerisinde yapılamayan tüm yaş kategorilerindeki yüzme yarışları 2021 yılı itibarıyla yeniden düzenlenecek. Türkiye şampiyonları, milli takım seçme müsabakaları ve Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi seçmelerine hazırlanan yüzücüler; eğitim öğretim hayatını Isparta'da sürdürürken, resmi müsabakalar öncesi hazırlıklarının ilk etabı için kamp yerini Kumluca olarak seçti. Bir hafta boyunca planlı bir şekilde kampa girecek olan yüzücüler havuz çalışmalarını antrenörleri İlker Burak Kaya eşliğinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kumluca yüzme havuzunda gerçekleştirecek. Kara çalışmaları ise yine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kumluca Spor Salonunda yapılacak. Günde çift antrenman yapan elit yüzücüler Kumluca kampından sonra ikinci etap için Isparta'da kampa girecek. 

Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, "Böylesine emek harcayan ve başarı için mücadele eden gençlerimize tesislerimizin olanaklarından faydalanmalarını sağlamak bizim en asil görevlerimizdendir ve bu bağlamda elimizden geleni yapmaya da devam edeceğiz. Gençlerin önünü açmak ve onları desteklemek, başarılarına katkıda bulunmak benim için mutluluk verici bir hadisedir" dedi.

KORONAVIRUS SALGINI NEDENIYLE AYLARCA HAVUZDAN UZAK KALAN YUZUCULER, TOPARLANMAK VE PERFORMANSLARINI YENIDEN KAZANMAK ICIN ANTALYA'NIN KUMLUCA ILCESINDE ANTRENMANLARA BASLADI.(FOTO:KUMLUCA-DHA)

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber