Gün Haber

Galatasaray'dan transfer hamlesi: Martinelli'yi takibe aldı

Galatasaray, devre arası transfer döneminde orta sahaya takviye yapmayı planlıyor. Bu kapsamda piyasa değeri 9 milyon Euro civarında olan ve Fluminense'de oynayan Matheus Martinelli'yi yakın takibe aldığı ileri sürüldü.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'dan transfer hamlesi: Martinelli'yi takibe aldı
Haberler / Spor
25 Eylül 2024 Çarşamba 09:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçen yaz transfer döneminde orta saha için çabalarına rağmen beklenen hamleleri gerçekleştiremeyen Sarı-Kırmızılılar, şimdi ara transfer için sürpriz bir girişim yapmayı düşünüyor. Takvim gazetesinin haberine göre, 21 yaşındaki futbolcu Matheus Martinelli'yi izlemek için iki yetkilinin, 3 maçını analiz ederek teknik heyete rapor sunduğu öne sürüldü.

Martinelli, hem 6 hem de 8 numara pozisyonlarında ve stoperde de görev alabiliyor. 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı oyuncu, bu sezon 44 maçta 3494 dakika süre alarak istikrarlı bir performans sergiledi ve 1 gol attı. Şu anda piyasa değeri 9 milyon Euro civarında olan Martinelli, Avrupa'nın birçok kulübü tarafından da takip ediliyor. Ancak Fluminense’nin daha yüksek bir bedel talep edebileceği ifade ediliyor. Galatasaray, Martinelli ile ilgili devre arasında veya sezon sonunda girişimde bulunabilir.

(Odatv.com)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber