Gün Haber

Galatasaray'da Mauro Icardi tehlikesi

Galatasaray'ın sezon başında PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı, performansıyla lige damga vuran Mauro Icardi'nin Sarı-kırmızılı takımdaki geleceği merak konusu. Süper Lig'deki performansı dikkat çeken Arjantinli golcü yeniden İtalyan devlerinin radarına girdi.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'da Mauro Icardi tehlikesi
Haberler / Spor
22 Şubat 2023 Çarşamba 20:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray formasıyla Süper Lig'de çıktığı 12 maçta 9 gol atıp 6 da asist yapan Icardi, bu performansıyla dev kulüpleri yeniden peşine taktı.

PSG teknik direktörü Christophe Galtier geçtiğimiz günlerde Icardi ile ilgili konuşmuştu. Arjantinli yıldızın gelecek planlarında yer almadığını söyleyen Galtier; "Mauro son birkaç sezonda çok az forma giydi. İşlerin tekrar yoluna girmesi onun için çok önemli. Sık sık oynamasının geleceği için önemli olduğunu düşünüyorum" demişti. Fransız teknik adamın bu açıklamalarının ardından Avrupa devlerinin transfer için harekete geçtiği belirtildi.

Fanatik'in derlediği habere göre Icardi için eski takımı Inter ve ezeli rakibi Milan harekete geçti. Galatasaray'ın Roma'dan Transfer ettiği Zaniolo için de girişimi olduğu belirtilen Milan'ın Icardi için de PSG ile görüşme yaptığı öne sürüldü.

Galatasaray ise sezon bitmeden 30 yaşındaki golcünün bonservisi için PSG ile anlaşmaya varmayı düşünüyor. İtalya'da zirveye oynayan takımlardan istediği teklifleri alamaması halinde Arjantinli golcünün mutlu olduğu Galatasaray'da kalmaya sıcak bakacağı belirtildi.

Odatv.com 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber