Gün Haber

Futbolculara 'evde kal' uyarısı

FRAPORT TAV Antalyaspor yönetimi, liglerin ertelenmesinin ardından futbolcularına şehir dışı ve yurt dışına çıkmamaları konusunda uyarıda bulundu. Tesislerde de çalışan sayısı en aza indirildi.
ABONE OL
Abone Ol
Futbolculara 'evde kal' uyarısı
Haberler / Spor
20 Mart 2020 Cuma 11:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Koronavirüs tedbiri amacıyla Süper Lig'de maçların ertelenmesinin ardından Farport TAV Antalyaspor'da yönetim bazı kuralları hayata geçirdi. Antrenmanlara ara veren kırmızı beyazlılarda yönetim, futbolculara virüse karşı tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu. Yabancı futbolcuların yurt dışına çıkmamasını talep eden yönetim, yerli futbolcuların da Antalya'da ikamet ettikleri evlerinde kalması gerektiğini belirtti.

Fraport TAV Antalyaspor yönetimi, tesislerde de çalışan sayısını en aza indirdi. Zorunlu olarak çalışması gerekenlerin mesai yaptığı tesislerde, vardiya sisteminin yanı sıra çalışan sayısının en aza indirilmesi için çoğu kişiye istirahat verildi.

FRAPORT TAV ANTALYASPOR YONETIMI, LIGLERIN ERTELENMESININ ARDINDAN FUTBOLCULARINA SEHIR DISI VE YURT DISINA CIKMAMALARI KONUSUNDA UYARIDA BULUNDU. YABANCI FUTBOLCULARIN YURT DISINA CIKMAMASINI TALEP EDEN YONETIM, YERLI FUTBOLCULARIN DA ANTALYA'DA IKAMET ETTIKLERI EVLERINDE KALMASI GEREKTIGINI BELIRTTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber