Gün Haber

Finike DH'de ozon terapisi

FİNİKE Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel Kurt, Sağlık Bakanlığı sertifikalı ozon terapi uygulaması yaptıklarını söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Finike DH'de ozon terapisi
Haberler / Antalya
23 Mayıs 2023 Salı 10:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ozon terapinin, birden fazla hastalığın tedavisinde destek amaçlı olarak hastaların dolaşım sistemlerine ozon ve oksijen karışımının uygulanması işlemi olduğunu belirten Başhekim Op. Dr. Yücel Kurt, bu tedavinin hastanedeki Geleneksel Tamamlayıcı Tıp (GETAT) ünitesinde uygulandığını anlattı. Op. Dr. Yücel Kurt, "Ozon terapi işlemimiz için hastalarımızla seans planlamasını ilk görüşmemizde yapıyoruz. Uygulama türü, süresi ve uygulama yapılan bölge, rahatsızlığın türüne göre farklılık gösterebiliyor. Bazı durumlarda hastalarımız ilk seansta bile tedavinin etkilerini fark ediyor. Bu terapi, sağlık sorunlarının giderilmesinde olduğu kadar yaşam kalitesinin artırılmasında da oldukça etkili yöntemdir. Ozon terapinin de içinde bulunduğu batı Antalya'daki kamu hastaneleri içinde ilk ve tek olan GETAT (Geleneksel Tamamlayıcı Tıp) ünitemiz tecrübeli ve uzman hizmet kadrosuyla halkımıza hizmet vermeye devam etmektedir" dedi.

FINIKE DEVLET HASTANESI BASHEKIMI OP. DR. YUCEL KURT, SAGLIK BAKANLIGI SERTIFIKALI OZON TERAPI UYGULAMASI YAPTIKLARINI SOYLEDI. (FOTO:FINIKE-DHA)

Mahir ÇEVİREN/ FİNİKE, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber