Gün Haber

Film yapımcısından kızına görkemli kutlama

Türk sinemasının tanınmış film yapımcılarından Ahmet Çevik, eşi İrem Çevik ile birlikte 1 yaşına basan kızları Ceylin için görkemli bir doğum günü partisi düzenledi.
ABONE OL
Abone Ol
Film yapımcısından kızına görkemli kutlama
Haberler / Antalya
21 Nisan 2023 Cuma 11:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Özgürlük Bulvarı üzerinde yıllardır hizmet veren Eskici Meyhanede düzenlenen doğum günü kutlamasına iş, cemiyet, siyaset ve sanat camiasının önde gelen isimleri katıldı.  Doğum günü için özel olarak kurulan stant önünde davete katılan misafirlerini karşılayan Çevik çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

ÜNLÜ OYUNCULARDA GECEYE RENK KATTI.

Ceylin için düzenlenen partiye katılmak için Rusya’dan gelen ünlü oyuncu Timur Garafutdinov, geceye katılan davetliler ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirirken, Türk sinemasının efsane isimlerinden Coşkun Göğen’de gecenin en renkli simalarından olmayı başardı.

Yes Able Cast Ajans patronu Kenan Böğürtlen geceye  mankenleri Nikol Afonina ve Sionjele malumba ile birlikte katıldı.

ÜNLÜ YÖNETMEN BÜLENT PELİT’TE İSTANBUL’DAN GELDİ

Yeşilçam filmlerinin unutulmaz yönetmenlerinden Bülent Pelit’te doğum günü partisine katılmak için İstanbul’dan gelenler arasındaydı. 

Davete katılan iş dünyasının yakından tanıdığı İş insanı Ahmet Bürün davete eşi Aysel Bürün ile birlikte katıldı.

Çevik ailesinin uzun süre hafızalarda silinmeyecek kutlama gecesi renkli görüntülere sahne olurken, Eskici Meyhane’nin solisti Murat Eskihoran, söylediği şarkılar ile eğlencenin mimarı oldu.

YAKIN ZAMANDA HOLLYWOOD FİLMİ GELİYOR

Çevik Film patronu ve yapımcı Ahmet Çevik yakın zamanda yeni bir filme başlayacaklarının da müjdesini verirken, dünyanın en ünlü 2 oyuncusu ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber