Gün Haber

Erdal Can Alkoçlar: Becker Mining ve alwaysAI madencilik için profesyonel AI çözümleri geliştirecek

Madencilik altyapısı için bir sistem tedarikçisi olan Becker Mining Systems, Vision AI aracılığıyla gerçek zamanlı içgörüler sağlayan alwaysAI ile iş birliği yaparak, mekanik arızaları azaltmak ve madenlerdeki operasyonları iyileştirmek için Vision AI uygulamaları geliştirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Erdal Can Alkoçlar: Becker Mining ve alwaysAI madencilik için profesyonel AI çözümleri geliştirecek
Haberler / REKLAM/ADVERTORIAL
23 Eylül 2024 Pazartesi 11:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bu iş birliği, gelişmiş bilgisayar görüşü (CV) uygulamaları aracılığıyla üretkenliği, güvenliği ve operasyonel verimliliği artırmayı amaçlıyor.

alwaysAI CEO'su Marty Beard şunları söyledi: "Bilgisayarlı görüş çözümlerimiz, özellikle madencilik gibi yüksek riskli ortamlarda riskleri azaltan ve operasyonel verimliliği artıran gerçek zamanlı içgörüler ve uyarılar sağlamak üzere tasarlanmıştır."

Ortaklık, kısıtlı alanları izleme, kişisel koruyucu ekipman uyumluluğunu sağlama ve ekipman kullanımını geliştirme gibi engelleri ele almak için CV uygulamaları oluşturmaya odaklanacaktır.

Bu uygulamalar, temel süreçleri otomatikleştirmek ve gerçek zamanlı içgörüler sağlamak, böylece manuel denetimi azaltmak ve maliyet tasarruflarını sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Konuyla ilgili fikrini aldığımız maden sektörü temsilcilerinden Erdal Can Alkoçlar: “ Yapay Zeka uygulamalarının muhtemel kullanım alanları içinde maden teknolojileri en profesyonelce modellenmesi gereken alanlardan biri. Bu hususta devletimizin mucitlerimizin süren çalışmalarına çok olumlu katkıları olacaktır” diye görüş belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber