Gün Haber

Ercan Yavaş: ‘'Daha Güçlü ANTGİAD’'

Başkan Adayı Ercan Yavaş ve yönetim kurulu, Antgiad 24.dönem başkanlık seçimleri kapsamında ‘’Daha Güçlü Antgiad’’ mottosuyla birbirinden iddialı projelerini tanıttı.
ABONE OL
Abone Ol
Ercan Yavaş: ‘'Daha Güçlü ANTGİAD’'
Haberler / Antalya
8 Aralık 2023 Cuma 18:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Deneyimli ve nitelikli bir yönetim kuruluyla Türkiye ve Antalya'daki eğilimleri, oluşan fırsatları, dikkatle analiz ederek net bir yol haritası ortaya koyduklarını söyleyen Yavaş, dijitalleşmeye özel bir önem verildiği belirterek,DijitalANTGİAD’ın zamanının geldiğini söyledi.

Yavaş, yeni oluşturulacak sistemi, Yenı̇ Yönetı̇m Modelı̇, İstı̇krarlı ve Güçlü Antgiad, Antgiad İnovasyon, İnsan ve Toplum, Üye Çalışma Grupları gibi 5 temel başlık içerisinde oluşturarak her üyenin aktif hale geleceği bir Antgiad sürecini başlatılacağını belirtti.

Yavaş, "Her üyenin kendini ANTGİAD çarkının bir dişlisi olarak görmesi için yönetim kurulumuz farklı çalışma grupları oluşturacak, her üyenin daha aktif hale geleceği bir sistem hedeflenecek" dedi.

Turizmde, Sağlıkta, Eğitimde, Teknolojide, Tarımda, Ticarette, Hizmette İnovasyon hedefine özellikle vurgu yapılırken, üyeler arası ticaretin artırılması ve şirketlerin inovasyon bilincinin geliştirilmesi, inovasyon yetkinliklerinin kazanılması ve Antalya'daki kurumların  İnovasyon bakış açısının desteklenmesi amacıyla  her yıl gelenekselleşecek şekilde  ’’Antgiad Antalya İnovasyon  Ödülleri’’ düzenleneceği vurgulandı.

Her üyenin uğrak yeri olarak göreceği, iş görüşmelerini rahatlıkla yapabileceği, modern bir Antgiad Ofisi ile köklü dernek yapısını daha kurumsal bir zemine oturtulma hedefi ortaya konuldu.

Antalya İş dünyasını bir araya getirmek ve birliktelikler sağlamak amacıyla alanında bir ilk olacak ‘’Antgiad Business Festival’’i gerçekleştirilecek. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber