Gün Haber

Emekli askerden resim sergisi

ANTALYALI ressam Ertuğrul Hepgüzel, uzun bir aradan sonra uzmanlık alanı olan suluboya resim çalışmalarını bir kez daha sanat severlerle buluşturdu.
ABONE OL
Abone Ol
Emekli askerden resim sergisi
Haberler / Antalya
3 Nisan 2023 Pazartesi 14:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ressam Ertuğrul Hepgüzel'in kişisel resim sergisi özel bir kolejin Lara kampüsündeki Güzel Sanatlar Galerisi'nde açıldı. Hepgüzel'in 30 suluboya çalışması eserinin yer aldığı sergisine sanat sevdalısı öğrencilerin ilgisi de yoğun oldu.

ESERLERE ÖVGÜ YAĞDI

Açılışını Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürü Gülnur Karaaslan, kolej müdürü Ömer Tuna'nın yaptığı, küratörlüğünü de okul yöneticilerinden Seçil Çavuşoğlu'nun üstlendiği sergide rengarenk suluboya resim çalışmalarına övgüler yağdı. Emekli bir asker olan ressam Ertuğrul Hepgüzel, resim kalemini ve fırçayı çocuk yaşlarında eline aldı, gençlik ve astsubaylık döneminde kendisini geliştirdi. Emekli olunca da renkler dünyasının içinde yaşamaya başladı, ünlü hocaların atölyelerinde çalıştı.

Ressam Ertuğrul Hepgüzel, katıldığı birçok yarışmalarda eserleri dereceye girdi.

ANTALYALI RESSAM ERTUGRUL HEPGUZEL, UZUN BIR ARADAN SONRA UZMANLIK ALANI OLAN SULUBOYA RESIM CALISMALARINI BIR KEZ DAHA SANAT SEVERLERLE BULUSTURDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Yusuf DEMİR/ANTALYA,(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber