Gün Haber

Eğitim camiası öğretmenini, medya dünyası meslektaşını kaybetti

Antalya’nın Demre İlçesi’nde 32 yıldır gazetecilik yapan emekli öğretmen Ahmet Acar, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. Acar, bugün ikindi namazını müteakip Demre Merkez Mezarlığı’nda defnedilecek.
ABONE OL
Abone Ol
Eğitim camiası öğretmenini, medya dünyası meslektaşını kaybetti
Haberler / Antalya
9 Şubat 2024 Cuma 08:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Uzun yıllar Almanya’da yaşayan ve öğretmenlik yapan Ahmet Acar, 1992 yılının Ekim ayında Hürriyet Haber Ajansı’nda gazeteciliğe başlamış ve ilk haberi Hürriyet Akdeniz’de yayınlanmıştı. 2000 yılında öğretmenlikten emekli olan Acar, bu yıldan itibaren kendisini tamamen gazetecilik mesleğine verdi.

TRT ve Anadolu Ajansı muhabirliği de yapan Ahmet Acar, Demirören Haber Ajansı’nda yayınlanan haberleri ile bölgede adını duyurdu.  Acar, uzun yıllardır TRT Antalya Radyosu'nda  "Bölge Gündemi" bugünkü adıyla "Bölgemizden Haber Var" programıyla Antalya'nın her ilçesinin sesi olmaya çalıştı.

2015 yılında amansız hastalığa yakalanan Ahmet Acar, 2023 yılının Haziran ayında sosyal medya hesabından bu fotoğrafı ve şu notu paylaşmıştı:

“Aylar sonra gelen buluşma, mutluluk. Arkadaşlarım, değerli dostlarım, Vefa'nın İstanbul'da bir semt olduğunu yaşatan dost bildiklerim, 28 Ekim 2022 tarihinde Demre'den aniden ayrıldım. Bu süreçte ilik nakli oldum.Beş ayın üstünde hastanede yattım. Artık iyileşme sürecindeyim. Tam iyileşme için uzun bir sürece ihtiyacım var. İnşallah sağlıklı günlerde buluşacağız. İlk kez mutlu bir gün yaşadım. İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız..”

Acar, dün Antalya’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

GÜN HABER Ailesi olarak, Ahmet Acar’a Allah’tan rahmet ailesine başsağlığı diliyoruz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber