Gün Haber

Dünyaca ünlü sanatçılar Patara'da konser verecek

CUMHURBAŞKANI Erdoğan'ın 2020'yi "Patara Yılı" ilan etmesinin ardından Patara Antik Kenti'ni tanıtmak ve turizme katkı sağlamak amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 27 Ağustos'ta 'Patara Yılı Konseri' düzenlenecek.
ABONE OL
Abone Ol
Dünyaca ünlü sanatçılar Patara'da konser verecek
Haberler / Antalya
19 Ağustos 2020 Çarşamba 11:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2020'yi "Patara Yılı" ilan etmesinin ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı Patara Yılı'na özel konser vereceklerini sosyal medya hesabından duyurdu. 27 Ağustos'ta saat 20.30'da düzenlenecek 'Patara Yılı Konseri', restorasyonu tamamlanan Patara Antik Kenti'nde gerçekleşecek. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un da katılması beklenen konserde Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Şefi Oğuzhan Kavruk, dünyaca ünlü DJ Burak Yeter, popüler dizi La Casa de Papel'de seslendirdiği "My Life Is Going On" şarkısıyla dünya çapında bir ün kazanan Cecilia Krull, Rus sanatçı Siniahrybava Tatsiana, Hollandalı söz yazarı, yapımcı ve vokalist Allan Eshuijs sahneye çıkacak.

Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber