Gün Haber

Döşemealtı'nın acı kaybı! Antalyalı Başpehlivan sevenlerini üzdü

KONYAALTI ilçesinde yer alan bir salonda diğer güreşçi arkadaşlarıyla spor amaçlı toplanan, sonrasında oynadıkları futbol maçında fenaşalan Döşemealtı Belediyesi Başpehlivanı Ali Altun (42), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
ABONE OL
Abone Ol
Döşemealtı'nın acı kaybı! Antalyalı Başpehlivan sevenlerini üzdü
Haberler / Antalya
30 Eylül 2024 Pazartesi 15:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, saat 12.30 sıralarında Konyaaltı ilçesinde bulunan bir salonda meydana geldi. Salonda spor amaçlı toplanan Başpehlivan Ali Altun ve arkadaşları, daha sonra futbol oynamaya başladı. Altun, bir süre sonra sırtında ağrı olduğunu belirterek salon içerisinde bulunan mindere uzandı. Başpehlivanın durumunun kötüye gittiğini fark eden arkadaşları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla kısa sürede salonun bulunduğu yere gelen sağlık ekibi Altun'u ambulansa alarak özel bir hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Ali Altun hayatını kaybetti.

Ali Altun'un zaman zaman arkadaşlarına sırtının ağrıdığını söylediği öğrenildi. Altun'un cenazesi yarın saat 10.00'da Döşemealtı ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde bulunan mezarlıkta defnedilecek.

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber