Gün Haber

Döşemealtı'nda kaza: 4 yaralı

ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kamyonet ile çarpışan otomobilde bulunan sürücü ve 3 yolcu yaralandı.
ABONE OL
Abone Ol
Döşemealtı'nda kaza: 4 yaralı
Haberler / Antalya
19 Kasım 2023 Pazar 12:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaza dün saat 16.00 sıralarında ilçeye bağlı Ilıca Mahallesi Camili Yolu üzerinde meydana geldi. Hasan Ali T.'nin (47) kullandığı 07 ZM 326 plakalı otomobil ile Gökhan G. (31) idaresindeki 07 AKP 238 plakalı kamyonet çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle araçlar savrulurken otomobilde bulunan sürücü Hasan Ali T., yolcular Cemil T. (73), Cemil T. (19) ve Halil T. (18) yaralandı. Kamyonet sürücüsü Gökhan G. ise kazayı yara almadan atlattı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla hastaneye götürüldü.

ANTALYA'NIN DOSEMEALTI ILCESINDE MEYDANA GELEN TRAFIK KAZASINDA KAMYONET ILE CARPISAN OTOMOBILDE BULUNAN SURUCU VE 3 YOLCU YARALANDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI, (DHA) -

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber