Gün Haber

Demre'ye göz doktoru atandı

DEMRE Devlet Hastanesi'ne 20 yıllık aradan sonra kadrolu göz hastalıkları uzmanı Op. Dr. Utku Parlak atandı. Daha önce görevlendirme doktorların görev yaptığı hastaneye kadrolu olarak atanan Op. Dr. Utku Parlak göreve başladı.
ABONE OL
Abone Ol
Demre'ye göz doktoru atandı
Haberler / Antalya
25 Kasım 2023 Cumartesi 13:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Demre Devlet Hastanesi Başhekimi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Serkan Kurt, "Hastanemizde uzun yıllar aradan sonra Ortopedi Uzmanının atamasından sonra göz uzmanının da atanmasının ilçemiz adına önemli bir sağlık gelişimidir. Buna büyük katkı sağlıyor ve ilçemizden hastaların diğer ilçelere ve il merkezine tedavi için gitmelerinin önemli ölçüde azalacak. Yakın zamanda ataması yapılan radyoloji ve psikiyatri uzman hekimleri de göreve başlayacak" dedi. 

Ramazan SARIKAYALI/DEMRE, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 26 Kasım 2023 Pazar 05:25
Acilen Fakülteler gözden geçirilmeli ve ülkemizin ihtiyacına göre yeniden düzenlenmelidir. Ülkemizin ihtiyacı olan tıp fakülteleri öğrenci sayısı artırılmalıdır. Yığılma olan meslekler tespit edilerek bu fakülteler azaltılmalıdır. Her tarafa Üniversite açmanın ne anlamı var.Örnek HUKUK,EGİTİM Fakülteleri gibi,her yıl sadece mezun oluyorlar ve iş güç yok,işsiz olarak geziyorlar. Birde Özel Üniversiteler sadece para için en düşük puanla öğrenci alıyorlar olacak iş değil.Kesinlikle taban puan getirilmelidir.Yine örnek verecek olursak Devlet Üniversitelerin taban puanlarından aşağı puan alanlar özel üniversitelere kayıt yaptıramamalılar. Kısacası Hastanelerde randevu almak için vatandaşın canı çıkıyor.Doktor sayısı fazlalaştırılmalıdır.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber