Gün Haber

Daha Genç ve Sağlıklı Bir Cilt İçin Eksozom Tedavisi

Sağlıklı ve canlı bir cilt herkesin hayali olsa da, yaş almayla birlikte cilt üzerinde zamanın izlerini ortaya çıkar. İnce çizgilenmeler, kırışıklıklar, sarkmalar hatta lekelenmeler yaşlanmayla birlikte giderek belirginlik kazanır.
ABONE OL
Abone Ol
Daha Genç ve Sağlıklı Bir Cilt İçin Eksozom Tedavisi
Haberler / REKLAM/ADVERTORIAL
14 Haziran 2024 Cuma 23:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ayrıca ciltte elastikiyet kaybı her geçen gün şiddetlenir. Bu tür etkilerin ortaya çıkmasını geciktirmek hatta tersine çevirmek için uygulanabilecek çeşitli anti-aging prosedürleri vardır.

Op. Dr. Evren İşçi her hastası özelinde detaylı değerlendirmelerden sonra planladığı ve uyguladığı çeşitli tedaviler ile daha genç ve sağlıklı bir cilde sahip olmanızı sağlayacak etkili çözümler sunar. Bu kapsamda eksozom İstanbul ve diğer illerden gelen hastaların en çok tercih ettiği tedavi yöntemlerinden biridir.

Eksozom Tedavisinin Avantajları Nelerdir?

Cilt gençleştirmeye yönelik kozmetiklerde bulunan en iyi yaşlanma karşıtı bileşenlerden biri olan eksozomlar, cilt bakım teknolojisindeki en son nokta olarak değerlendirilir. Eksozomların kullanıldığı eksozom tedavisi, anti-aging özelliği ile öne çıkar. Genellikle cilt gençleştirme amacıyla kullanılmakla birlikte sivilce, uçuk, egzama ve yara gibi sorunların tedavisine yönelik olarak da başvurulabilir.

Eksozomlar, hücrelerin birbiriyle iletişim kurmasını sağlayan hücre sinyal moleküllerini barındıran lipid membran paketleri olarak tanımlanması mümkündür. Hücrelerden salınan eksozomlar, hedeflerine ulaşıp mesajlarını iletmek için vücut sıvıları boyunca hareket eder. Eksozom küresinin içinde yer alan interluminal boşlukta; eksozom içinde bozulmaya karşı korunan hücre sinyal proteinleri, büyüme faktörleri ve RNA bulunur.

Kimler Eksozom Yaptırabilir?

Daha genç, canlı ve sağlıklı bir cilde sahip olmak isteyen herkes eksozom tedavisi yaptırabilir. Ciltteki ince çizgiler ve kırışıklıklar gibi yaş alma, güneş ışınları ya da sağlıksız ciltten kaynaklanan cilt hasarlarının iyileştirilmesi amacıyla eksozom tedavisi yapılabilir. Sağlıksız ciltlerde genellikle gözenekler daha geniştir. Nem kaybı, renk solması ve yüzey yaraları bulunur. Cilt sarkması, derin yara izleri ya da daha koyu renk solması gibi güçlü cilt hasarımın olduğu durumlarda farklı tedavilerin kombine edilmesi gündeme gelebilir.

Eksozomlar cilt yaşlanmasını geciktirme sürecindeki rolünü, cilt elastikiyetinin ve gücünün korunmasında önemli olan fibroblast hücrelerinin gelişmesini teşvik ederek gerçekleştirir.

Sayfamıza buradan ulaşabilirsiniz. https://evrenisci.com/

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber