Gün Haber

DÖSİAD Akademi’de ilk ders

DÖSİAD’ın kendi bünyesinde başlattığı ‘DÖSİAD Akademi’ ilk dersini ‘İletişim Becerileri’ başlığı altında verdi. Eğitimde; iletişim becerileri, etkili iletişim, iletişim engelleri, iş ve meslek hayatında iletişim konuları ele alındı.
ABONE OL
Abone Ol
DÖSİAD Akademi’de ilk ders
Haberler / Antalya
29 Nisan 2024 Pazartesi 11:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer eğitimlerin dönemsel olarak devam edeceğini söyledi

Döşemealtı Sanayici ve İş İnsanları Derneği, yeni bir projeye imza attı.  14 yıl önce kurulan ve yurtiçi yurt dışı birçok başarılı çalışmaya imza atan Gültekin Gencer başkanlığındaki DÖSİAD, dernek üyesi sanayici ve iş insanlarının, ikinci kuşak genç hissedarların, yöneticilerin, ara kademe yöneticilerin ve gelecek vadeden yönetici adaylarının; kişisel ve mesleki gelişimlerine ve kurumsal yönetim anlayışının geliştirilmesine yönelik eğitim vermek için DÖSİAD Akademi’yi başlattı.

İLK DERSE YOĞUN KATILIM

Proje kapmasında ‘İletişim Becerileri’ başlıklı ilk eğitim hafta sonu dernek binasında verildi. Katılımın yüksek olduğu eğitime, dernek üyesi şirketlerin temsilcileri, genç yönetim kurulu üyeleri ve her kademeden şirket yöneticileri katıldı. Geçtiğimiz yıl dernek üyeleri ile yapılan eğitim ihtiyaç analizi ile belirlenen ve üyelerin talep ve beklentileri doğrultusunda planlanan kişisel gelişim eğitimlerine yıl içinde devam edilecek.

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

DÖSİAD Akademi’nin önemli bir proje olduğunu belirten Döşemealtı Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Gencer, “Hem üyelerimizi, hem de üyelerimizin yöneticilerinin kendilerini geliştirmeleri için bu projeyi başlattık. Akademide dönemsel olarak farklı konularda eğitimler verilecek” diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber