Gün Haber

DÖSİAD 14. yılında yine Gencer’le devam…

Döşemealtı Sanayici ve İş İnsanları Derneği Genel Kurulu’nda karşısına yine aday çıkmayınca mevcut başkan Gültekin Gencer, güven tazeledi.
ABONE OL
Abone Ol
DÖSİAD 14. yılında yine Gencer’le devam…
Haberler / Antalya
7 Şubat 2024 Çarşamba 17:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) Olağan Genel Kurulu Antalya OSB içindeki bir otelde yapıldı. Genel kurulda, yeni yönetim organları seçildi. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Gültekin Gencer, güven tazeledi.

ADAY OLMAYI AKILLARINDAN BİLE GEÇİRMEDİLER

Bir DÖSİAD üyesi, tek liste ile seçime gidilmesi ile ilgili, "14 yıldır başkanlık yapan Gencer’in karşısına bugüne kadar hiçbir dernek üyesi bırakın aday çıkmayı, aday olmayı bile aklından geçirmedi. Biz başkandan memnunuz" yorumunu yaptı.

Gencer, yeni dönemde de ilçenin kalkınmasına ve tanıtımına katkı sağlayamaya devam edeceklerini, sosyal tesis başta olmak üzere birçok proje üzerinde çalışma yapacaklarını söyledi.

TÜRK EKONOMİSİNE KATKI SAĞLIYORUZ

DÖSİAD Başkanı Gencer, “Yapacak çok işimiz var. Hem ulusal, hem de uluslararası alanda DÖSİAD etkinliklerine devam edeceğiz. Bizim ana ilkemiz bölgemiz ve Türk ekonomisine katkı sağlamak ve bölgemizdeki markaların tüm dünyada tanınmasını sağlamaktır” diye konuştu.

YENİ YÖNETİMDE KİMLER VAR?

Genel Kurulda DÖSİAD yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Gültekin Gencer, Ali Yılmaz, Aydın Ceylan, Berdan Ber, Cesur Burak Akar, Erdal Başaran, Hakan Çetin, İsmail Karaman, Kazım Erdoğan, Mert Berberoğlu, Mustafa Çakal, Mustafa Ekici, Okan Alanyalı, Osman Uysal, Selay Öztürk,Deniz Altun,Kadir Sarı,Muammer Gökoğlu, Kadir Sayın,Ramazan Keskin, Rıza Perçin.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 8 Şubat 2024 Perşembe 06:31
Vallahi Bravo.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber