Gün Haber

Cezaevinden çıkan başkan 55 günde göbek yaptı

Antalya’daki teleferik kazası nedeniyle 57 gün tutuklu kalan ve 11 Haziran 2024 tarihinde özgürlüğüne kavuşan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, 55 günde kaybettiği kiloları aldı ve hatta göbek yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Cezaevinden çıkan başkan 55 günde göbek yaptı
Haberler / Antalya
2 Eylül 2024 Pazartesi 15:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kepez Belediyesi ve Kepez Otomobil ve Motorsporları Kulübü tarafından organize edilen Oto Drag 1. Ayak Yarışları, hız tutkunlarını bir araya getirdi. Kepez Drag Pisti'ndeki yarışları izleyen Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz de hız tutkunlarının heyecanına ortak oldu.

Direksiyon başında objektiflere poz veren Mesut Kocagöz’ün göbeği dikkat çekti. Özgün kaldığı gün çekilen fotoğraflara bakıldığında hayli zayıf olduğu görülen Kocagöz’ün dün çekilen fotoğraflarında kilolu hali dikkat çekti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 3 Eylül 2024 Salı 13:12
Herhalde yani her dönemin adamı.Yeter ki koltuk olsun,bunlar için parti falan önemli değil.Sadece kendileri seçilsinler,sonrada eş dost tanıdık Belediyelere yerleşsinler.Kendi dönemlerinde ne kadar gelirler varsa harcayıp,milyonlarca borç bırakıp gitsinler. En basit olarak her yıl sonu SGK borçlarını bakanlık ödeyin demeli idi.Ödemezlerse hemen Ocak ayı gelirlerinden kesmeli idi.Böylece her Belediye ayağını yorganına göre uzatırdı. Ayrıca ne kadar memur kadrosu varsa,Belediyeler kurdukları şirket üzerinden gereğinden fazla işçi alamamalı.Nüfusa göre sınırlama getirmelidir.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber