Gün Haber

Burdurlu Hasan Dikici Camii ibadete açılıyor

MURATPAŞA Belediyesi'nin yer tahsisiyle temeli 2018 Ekim'de Meydankavağı Mahallesi'nde atılan Burdurlu Hasan Dikici Camii ibadete açılıyor. Cami, 14 Ağustos Cuma günü saat 11.30 düzenlenecek törenle ibadete açılacak.
ABONE OL
Abone Ol
Burdurlu Hasan Dikici Camii ibadete açılıyor
Haberler / Antalya
12 Ağustos 2020 Çarşamba 10:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İlçedeki tüm ibadethanelerin bakım-onarım ve periyodik temizliğini yapan, Konuksever Mahallesi'ndeki cemevinin tapusunu Hacı Bektaş Veli Vakfı'na devreden Muratpaşa Belediyesi'nin yer tahsisini yaptığı Burdurlu Hasan Dikici Camii, ibadete açılıyor. Meydankavağı Mahallesi'nde, 2018 Ekim'de temeli atılan cami, 14 Ağustos Cuma günü saat 11.30'da törenle ibadete açılacak.

Burdurlu Hasan Dikici Vakfı ve Yönetim Kurulu Başkanı eğitimci Melahat Atalay'ın katkılarıyla caminin yapıldığına işaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Belediye olarak elimizden gelen katkıyı sağladık. Çok güzel, huzur dolu bir ibadethane oldu. Müftülüğümüze ve katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Antalya'mıza, Muratpaşa'mıza ve Meydankavağı Mahallemize hayırlı olsun" dedi.

MURATPASA BELEDIYESI'NIN YER TAHSISIYLE TEMELI 2018 EKIM'DE MEYDANKAVAGI MAHALLESI'NDE ATILAN BURDURLU HASAN DIKICI CAMII IBADETE ACILIYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber